Daniela Gyorfi, adevărul despre presupusul scandal cu Carmen Harra: "M-a invitat la ea acasă, dar nu am fost"

Data publicării:
Daniela Gyorfi, captură foto Kanal D/ Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Daniela Gyorfi, captură foto Kanal D/ Carmen Harra, foto Facebook

Daniela Gyorfi a vorbit despre presupusa bătaie cu Carmen Harra. În anii 90, presa specula că cele două s-ar fi certat pentru un bărbat. 

Daniela Gyorfi a fost invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit și despre presupusa bătaie cu Carmen Harra, care ar fi avut loc din cauza unui bărbat. 

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai controversate vedete. Deși acum are o familie frumoasă, o fetiță și o relație fericită alături de George Tal, artista a avut, în trecut, și câteva momente în care a ținut prima pagină a tabloidelor prin relațiile ei tumultoase. Una a fost cea pe care a avut-o cu celebrul fotograf columbian Gabriel Hennessey. 

Mai mult, în anii 90, presa tabloidă specula că artista ar fi avut o relație cu regizorul Titus Andrei, din cauza căruia ar fi ajuns să se certe cu Carmen Harra, care pe atunci făcea parte din grupul Trio Expres.


"În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul.

Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva. Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi...niciodată în viața mea”, a explicat Daniela Gyorfi la „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Mai mult, artista spune că relația pe care o avea cu Titus Andrei era de simplă prietenie și că a avut și o invitație de a o vizita pe Carmen Harra în America, însă a refuzat.


„ Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei. Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul”, a mai adăugat artista. 

 

Motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Tal

 

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 16 ani și au o fetiță împreună. Cei doi nu au ajuns în fața altarului și au avut parte și de momente tensionate în cuplu, perioade în care s-au despărțit. 

Artista dezvăluie că și-a planificat cununie de două ori, cu toate astea, evenimentul a fost amânat. 

 

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim.

Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă.”, a spus Daniela Gyorfi, în emisiunea lui Denise Rifai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel