Daniela Crudu, însărcinată pentru a doua oară. Vedeta este în luna a patra și a aflat deja sexul bebelușului

Data publicării:

Daniela Crudu va deveni mămică pentru a doua oară.

Se pare că relația dintre Daniela Crudu și partenerul ei de viață merge excelent, întrucât cei doi vor deveni din nou părinți. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară, la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță, Daiana Maria, anunță persoane din anturajul vedetei. Mai mult, se pare că sarcina nu este la început, întrucât fosta asistentă TV a aflat deja și sexul bebelușului. Astfel, se pare că de această dată, în familia vedetei își va face loc un băiețel. Deși Cruduța nu a confirmat însă vestea, mai multe zvonuri, declarații ale prietenilor și fotografii au dat de înțeles că aceasta va deveni, într-adevăr, din nou mămică.

„Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra”, a declarat cel mai bun prieten al vedetei, pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Scandal uriaș la America Express. Alexia Eram și Laura Giurcanu și-au aruncat replici dure: „Eu nu sunt o răsfățată isterică”

Cum a decurs prima naștere a Danielei Crudu

Daniela Crudu a întâmpinat mai multe dificultăți pe parcursul primei nașteri. Vedeta nu și-a putut duce sarcina la final, fiind nevoită aducă de urgență micuța pe lume. Aceasta și-a amintit în trecut cu groază cum nu-și mai simțea copilul mișcând în burtă, moment în care s-a panicat extrem de tare și a apelat la ajutorul medicilor. De asemenea, fosta asistentă TV spunea că atunci a fost și cu psihicul destul de jos, întrucât nu avea deloc dispoziția necesară pentru a mai vorbi cu cineva sau pentru a-și desfășura activitățile obișnuite. 

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.”, declara Daniela Crudu la vremea aceea, la Xtra Night Show. 

Citește și: Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, divorțează de al doilea soț. Bărbatul a confirmat separarea: „De câteva luni bune”

Nu-și mai vede viața fără fiica sa

Mai mult, Cruduța spune că fiica sa îi seamănă extrem de mult tatălui, cea mică fiind de o frumusețe aparte. De asemenea, aceasta spune că este extrem de împlinită în prezent și de fericită datorită lucrurilor minunate pe care Daiana i le-a adus în viață. Chiar dacă foarte multe persoane nu o vedeau pe aceasta în rolul de mamă, Daniela Crudu le-a demonstrat tuturor că acest rol îi vine perfect și că se descurcă de minune, în ciuda aparențelor și imaginii pe care și-a creat-o până în acel moment la televizor sau în mediul online.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, mai spunea ea.

VEZI și: Andreea Bănică, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Tata venea băut, se enerva și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel