Scandal uriaș la America Express. Alexia Eram și Laura Giurcanu și-au aruncat replici dure: „Eu nu sunt o răsfățată isterică”

Data publicării:

Alexia Eram nu s-a mai abținut și le-a spus Laurei Giurcanu și Sânzianei Negru faptul că a fost deranjată de atitudinea lor, moment în care a izbucnit un adevărat scandal. 

Cele patru echipe ajunse în semifinala America Express încearcă să dea tot ce au mai bun pe traseu, pentru a ajunge primele la Irina Fodor și, astfel, pentru a cuceri finala care va avea loc doar peste câteva ediții. Cu toate acestea, oboseala a atins cote maxime, iar tensiunile sunt și ele din ce în ce mai dese. În ediția de pe 19 decembrie, un conflict neașteptat a izbucnit între două echipe, care, până atunci, formaseră o alianță, cei patru fiind prieteni și în viața reală, în România. Concret, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat jocul de amuletă, lucru care le-a permis să facă ordinea plecării în cursă a concurenților. Șocul a fost unul uriaș pentru Alexia Eram, care a fost surprinsă să vadă că cele două prietene ale sale i-au pus echipa pe ultimul loc.

”Am zis că ne vedem pe traseu pentru că, dacă ne pun pe ultimul loc, înseamnă că le este frică de noi și că suntem o echipă destul de bună. Ok, o să ne vedem pe traseu, dacă așa vor să o joace. Pe mine m-a enervat pentru că le consideram prietenele mele și eu nu fac așa. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc sau nu o să te votez, chiar așa o să fac”, a mărturisit Alexia Eram

„Da, suntem prieteni acasă. Dar aici, când suntem atât de aproape de final, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală”, a explicat Sânziana Negru.

Citește și: Romică Țociu, enervat la culme în America Express. Actorul nu se aștepta să fie trimis în cursa pentru ultima șansă

Ce-i reproșează Laura Giurcanu Alexiei

În acel moment, niciuna dintre cele 3 fete nu s-au mai abținut și și-au aruncat cuvinte dure. Laura Giurcanu i-a reproșat, astfel, fiicei Andreei Esca faptul că nu este capabilă să se bucure de reușita prietenelor sale, care, în trecut, au făcut de multe ori acest lucru.

„Tu nu poți să te bucuri de nimic, dacă nu câștigi tu, nu te bucuri. Am ajuns la 5 secunde după tine de 5 ori și tot mi-am găsit puterea să mă bucur pentru tine. Ești foarte ofticoasă și devine frustrant.”, i-a reproșat Laura Giurcanu Alexiei Eram.

„Suntem în semifinale, Laura, ce vrei, să mă bucur că m-ai pus pe ultimul loc?”, i-a răspuns Alexia.

VEZI și: Eliminare neașteptată la America Express. Iulia Albu și Mike au părăsit competiția: „Eu nu renunţ niciodată”

„Nu sunt o isterică răsfățată”

Cuvintele dure au continuat, iar Alexia Eram le-a reproșat celor două că doar dau impresia de faptul că se bucură pentru reușita lor și, de fapt, acestea ar fi extrem de frustrate pe faptul că echipa sa a cucerit de multe ori primul loc. În replică, Laura Giurcanu a făcut-o pe fiica jurnalistei de la Pro TV „răsfățată isterică.”

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți „îngerii”, le-a reproșat Alexia.

„Da, scuză-mă că sunt un om foarte răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată. Eu chiar cred real că suntem oameni mai buni decât ea”, a fost replica Laurei Giurcanu.


”Nu sunt ipocrită, am zis că acesta este doar în joc, dar nu mă așteptam absolut deloc să ne pună pe ultimul loc. Eu niciodată nu îmi pun prietenii pe ultimul loc”, a mai spus Alexia, după ce a plecat.

Citește și: Cum a decurs prima noapte petrecută împreună între Aris Eram și Laura Giurcanu, la America Express: „Nu am avut probleme unul cu celălalt în pat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel