Daniela Crudu face bani grei de pe urma tatuajului din zona intimă: „Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”

Data publicării:

Daniela Crudu s-a reprofilat. Fosta asistentă TV a devenit vedetă pe site-urile de socializare pentru adulți, unde își vinde imaginea pe bani grei. 


Daniela Crudu a renunțat la televiziune și a îmbrățișat o nouă meserie. Vedeta face poze deocheate pe care le încarcă pe un site de socializare unde adulții plătesc abonamente pentru a le vedea. 

Fosta asistentă Tv se mândrește cu performanțele pe care le are în noul domeniu și spune că, pe lângă sumele frumoase de bani pe care le câștigă din această activitate, iubește ceea ce face.

Printre cele mai apreciate postări ale vedetei, se numără cele în care își arată celebrul fluturaș, tatuajul pe care îl are în zona intimă, dar li fotografiile în care își arată degetele de la picioare.


„Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha!
Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele.

Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a spus Daniela Crudu pentru CANCAN.RO.

Daniela Crudu, SINGURA asistentă TV tolerată de Oana Zăvoranu: „Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la grădină, la cozonăcei, la bulion”

Nu vrea să se mai întoarcă în televiziune

 

Focoasa brunetă a adeclarat că nu mai este tentată să se întoarcă în televiziune, mai ales că, pentru moment, viața ei este una foarte bună din toate punctele de vedere. Chiar și pe plan financiar, fosta asistentă TV o duce foarte  bine.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Cruduța pentru playtech.ro

Daniela Crudu, fotografii inedite din adolescență. Cum arăta focoasa brunetă/ FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel