Daniela Crudu, fotografii inedite din adolescență. Cum arăta focoasa brunetă/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Daniela Crudu și-a uimit fanii, după ce le-a arătat mai multe fotografii cu ea din perioada liceului.

Daniela Crudu se clasifică în topul celor mai sexy femei din showbizul românesc. Focoasa brunetă este deținătoarea unui corp ca tras prin inel de care este tare mândră și cu care întoarce toate privirile. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fosta asistentă TV  încinge atmosfera în orice situație și este cunoscută pentru formele sale apetisante și voluptoase, pe care nu se sfiește să le lase la vedere în pictoriale de infarct.

Daniela Crudu, imagini inedite din liceu!

Recent, focoasa brunetă și-a surprins fanii cu mai multe fotografii cu ea din perioada liceului. În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa că  Daniela Crudu apare în clasa a 10-a, cu o rochiță roșie și simplă. Transformarea fostei asistente TV este una foarte vizibilă, iar operațiile estetice și-au pus amprenta vizibil.

De-a lungul timpului, Daniela Crudu a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. Recent, frumoasa brunetă și-a schimbat din nou silicoanele, dotându-se cu unele mult mai mari, de aproape 1 litru.

”Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel