Singura asistentă TV tolerată de Oana Zăvoranu: „Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la grădină, la cozonăcei, la bulion”

Data publicării:

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru valul de critici aruncat asupra show-biz-ului românesc. Dacă pentru Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu a avut numai critici dure, când vine vorba de o anumită asistentă TV, inima Queridei se înmoaie. 

Spaima influencelor din România are o slăbiciune. Oana Zăvoranu spune că o fosta asistentă TV a reușit să-i intre în grații. Nu pentru că ar fi făcut ceva special în acest sens, ci prin modul în care se poartă. 

Querida o simpatizează pe Daniela Crudu, despre care spune că este asumată și frumoasă/ 


„Daniela Crudu, zisă și Cruduța, care pentru că își asumă oarecum, face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura. Și la păcănele, nu ne place treaba asta deloc. Crudu își asumă că îi plac domnii cu bănuți. De ce să iei unu sărac dacă e… Mai bine iei unu cu bani. Decât bătrână, bolnavăși urâtă, mai bine frumoasă, tânără și bogată. Ea e pe principiul ăsta. Mai are și ea niște mocangeli. Face reclamă la un magazin de haine. Mocangește și ea o haină două. Mă rog,nu este atât de deranjant. E frumușică, nu deranjează. Pe mine personal nu mă deranjează. În afară că nu mai seamănă cu ea și și-a făcut și ea niște nike-uri de sprâncene și e prea operată. Una peste alta nu deranjează. Nu ți se pare low cum ți se pare Loredana Chivu. Este o asistentă TV care s-a păstrat în limitele bunului simț zic eu, totuși. Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la gradină, la cozonăcei, la bulion”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii sale de pe Youtube. 

Oana Roman, eterna rivală

 

Oana Roman și Oana Zăvoranu duc un război de ceva vreme. În timp ce Oana Roman e mai tăcută când vine vorba de disputa dintre cele două, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să arunce cuvinte grele la adresa fiicei lui Petre Roman, în repetate rânduri. Acum, fosta soție a lui Pepe face lumină și dezvăluie care este mărul discordiei. 


 
Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu  a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Oana Roman nu se înțeleg. 

 „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima.


Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Măruță.

 

Întrebată de Măruță „crezi că e îndrăgostită de Pepe?”, Oana a răspuns: „Tu ce zici? Să pui în mod obsesiv poze, să etichetezi…”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel