Daniel Onoriu ar fi încercat să se sinucidă în arestul Poliției. Care este starea pilotului de curse

Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Onoriu este arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a urmărit fosta parteneră. 

Daniel Onoriu și Isabela se află în plin divorț, după 6 ani de mariaj. În încercarea de a-și îndupleca soția, fostul pilot de curse a ajuns în spatele gratiilor. 

Daniel Onoriu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. După ce a scăpat de problemele de sănătate, fostul pilot de curse pare că a intrat într-o perioadă extrem de neagră. După cele 55 de zile de comă, lunile de recuperare și greutățile prin care a trecut din punct de vedere al sănătății, Onoriu s-a despărțit de femeia care i-a fost alături în ultimii 6 ani. Inițial, el a fost cel care a anunțat că divorțează de Izabela, ulterior recunoscând că a fost o glumă. Lucrurile i-au scăpat de sub control fostului pilot, care dă dovadă de un  dezechilibru major. 


Despărțirea de Izabela l-a împins spre gesturi bizare, de la declarații ciudate, până la postări extreme pe rețelele de socializare. În urmă cu 2 luni, a anunțat chiar că se recăsătorește, și și-a prezentat mândru viitoarea soție. O săptămână mai târziu, declara că vrea să se împace cu Izabela. 

Fostul pilot a încercat să se împace cu aceasta, însă rezultatul nu a fost cel dorit. Speriată de insistențele fostului partener, femeia a apelat la poliție și a cerut un ordin de protecție, susținând că se simte amenințată de acesta. 

A încălcat ordinul de protecție

Ultima încercare de împăcare a pilotului l-a adus în spatele gratiilor. Daniel Onoriu și-a urmărit fosta parteneră, în încercarea de a o convinge să se împace. Cum Isabela nu a dorit să vorbească cu el, spre seară, fostul pilot de curse a mers la casa femeii, unde ar fi început să amenințe că se sinucide. Speriată, Isabela a sunat la Poliție și un echipaj a intervenit la fața locului. 

Isabela Onoriu, primele declarații după ce soacra ei a declarat că o va contacta să-și retragă plângerea. Soția lui Daniel Onoriu rupe tăcerea!

Ar fi încercat să se spânzure

 

Potrivit cancan.ro, Daniel Onoriu ar fi încercat, în seara de 21 noiembrie, să se spânzure și a fost transportat la Spitalul „Alexandru Obregia” pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

 

Mai mult, Daniel Onoriu le-ar fi transmis celor din familie că ar fi fost agresat în arest, mai transmite sursa citată.

 

Daniel Onoriu, scrisoare sfășietoare către soția sa, din arest: „Cum să trăiesc eu fără tine?”

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Inițial, Daniel Onoriu a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi „instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa. 


La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, este o parte din comunicatul de presă.

Daniel Onoriu, după ce a stat de două ori față în față cu moartea: „Uitaţi-vă la toate operaţiile mele… Nu e că muriţi, ci că muriţi în chinuri”

Rebecca Onoriu: „Daniel are nevoie de tratament și nu-l poate obține în arest”

Rebecca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a vorbit, pentru CanCan, despre starea pilotului.

„În primul rând Daniel nu este de arestat, e de tratat. Clar. La Daniel nu sunt doar 55 de zile de comă și 109 în total de spitalizare, probabil toată viața va trebui să facă terapie pentru că e afectat întregul lui organism în urma medicamentelor administrate. Actualei lui soții i-aș transmite să nu uite că a participat în trecut făcându-i rău fostei iubite a lui Daniel și acea fată nu le-a făcut rău nici lui Daniel, nici ei. Ba din contră. Mi se pare absurd să-și ia ordin de protecție față de încă soțul ei și Daniel s-a dus după ea din dragoste. Dacă asta înseamnă să fie arestat un om de 60 de kg cu reale probleme… 

Se face fix un an pe 25 acum de când Daniel a intrat într-o operație pe care nu avea voie să o facă medical vorbind, dar medicii din Turcia nu au ținut cont de acest aspect, i-au făcut doar un set banal de analize, a intrat în operație, a ieșit din operație, a spus că îi este rău, nu i-au făcut măcar o ecografie și la fix o săptămână, mai exact pe 1 decembrie, Daniel era în urgență cu hemoragie internă și externă. Și faptul că astăzi vorbim cu Daniel este o minune de la Dumnezeu că el practic a fost ca și mort. Medicii ne spuneau că nu știu dacă mai prinde ziua de mâine, să ne așteptăm la ce e mai rău și uitați că Dumnezeu l-a vindecat. 

Daniel are nevoie de tratament și nu-l poate obține în arest. Nu prezintă, din punctul meu de vedere, niciun pericol. Nu era ca și cum s-a dus după soția lui cu vreo armă albă, cuțit, pistol sau însoțit de cineva. S-a dus din dragoste. Fiecare zi contează pentru Daniel. Mi-ar plăcea să se ia măsuri. Măcar arest la domiciliu. 

Eu personal am sunat-o și i-am zis că sunt la spital, am ieșit cu el la restaurant să mâncăm și i s-a făcut rău și i-am dat mesaj vocal și i-am spus că sunt la spital și ea mi-a trimis un articol despre fosta lui iubită. De la femeie la femeie eu o înțeleg. Are o limită totul. Doar că asta cu restatul… mă depășește. Nu se interesează de starea lui și a zis că nu-i mai pasă. Și ne și arată că nu-i mai pasă făcând ce face. Și nimeni nu o învinuiește. Eu personal o înțeleg, dar nu așa”, a spus Rebecca Onoriu Pentru CanCan

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel