Isabela Onoriu, primele declarații după ce soacra ei a declarat că o va contacta să-și retragă plângerea. Soția lui Daniel Onoriu rupe tăcerea!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Isabela și Jeni Onoriu/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Isabela și Jeni Onoriu/ colaj foto

Isabela Onoriu a făcut primele declarații, după ce soacra ei a declarat că o va contacta să-și retragă plângerea.

După ce Daniel Onoriu a ajuns în arest, mama fostului pilot de curse a făcut primele declarații. Femeia a mărturisit că fiul ei încă o iubește pe Isabela și, deși nu mai există cale de împăcare, acesta nu poate accepta situația. Mai mult decât atât, Jeni Onoriu spunea că intenționează să o contacteze pe nora sa pentru a o convinge să-și retragă plângerea.

”Nu a încercat să vorbească cu noi, dar sper să facem procedurile astea legale că sa pot vorbi cu ea. Vreau să o chem la mediere, chiar dacă nu se împacă, măcară să-și retragă plângerea, să găsim o cale de a scăpa Daniel. E nedrept să stea Daniel acolo, el nu e om de a stat închis sau de a face rău”, a  zis Jeni Onoriu pentru spynews.ro

Isabela Onoriu, primele declarații după ce soacra ei a declarat că o va contacta să-și retragă plângerea

Isabela Onoriu a declarat că nu a fost contactată de nimeni, iar dacă se va întâmpla acest lucru, va fi posibil doar prin intermediul avocaților. 

"Nu m-a contactat nimeni, ea (n.r. mama lui Daniel Onoriu) sau altcineva din partea familiei. Absolut nimeni nu m-a contactat. Se pot contacta avocații între ei, nu ar fi neapărat să ia legătura cu mine. Prin avocați se poate lua legătura. Dacă mă vor contacta, o pot face prin avocatul lor și avocatul meu!", a mărturisit Isabela Onoriu, potrivit spynews.ro.

Mama lui Daniel Onoriu, primele declarații, după ce fiul său a ajuns în arest

După ce Daniel Onoriu a ajuns în arest, mama fostului pilot de curse a făcut primele declarații. Femeia a mărturisit că fiul ei încă o iubește pe Isabela și, deși nu mai există cale de împăcare, acesta nu poate accepta situația. 

”El a mers în seara respectivă la ea, eu eram cu avocata lui în mașină și el s-a dus cu altcineva în mașină. L-am urmărit să vedem ce face, unde merge, că nu îmi venea să cred că merge spre Isabela, cum el ne-a spus. El a mers la Isabela, a sunat la poliție ca să se autodenunțe că el e acolo jos, că el nu poate să trăiască fără ea și a venit poliția și după l-au luat. Nu l-au luat cu cătușe. El e un om slăbit, el e jumătate ca și Daniel, la numărul de kilograme”, a spus mama lui Daniel Onoriu, pentru Spynews.ro.

Jeni Onoriu a mărturisit că fiul său se află în arest pentru următoarele 30 de zile și că i-a dus acolo toate cele necesare.

”El a fost ulterior dus la poliție, s-au luat declarații, s-au făcut investigații. El este bine acum, am stat ieri de vorbă față-n față. Am dreptul la vizită. I-am dus ce trebuie, lenjerie, pilotă, în afară de mâncare, schimburi”, a mai zis femeia.

Mama lui Daniel Onoriu speră ca fiul ei să fie plasat în arest la domiciliu, miercuri când se va face recurs. 

”Urmează ca miercuri să se facă recurs, atunci se va decide dacă va mai fi arestat sau poate îi va da arest la domiciliu, asta va decide instanța. Eu consider ca mamă că nu are puterea necesară de-ai face rău cuiva, el vrea doar să se împace cu Isabela și nu înțelege de unde au pornit toate discuțiile astea între ei și au ajuns atât de departe”, a mai zis ea.

Citește și: Daniel Onoriu, scrisoare sfășietoare către soția sa, din arest: „Cum să trăiesc eu fără tine?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel