Daniel Onoriu a scăpat de arestul la domiciliu: „Am fost un om extrem de bolnav” Ce a făcut fostul pilot de raliuri, imediat după eliberare

Daniel Onoriu, foto Instagram
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Instagram

Daniel Onoriu a scăpat de arestul la domiciliu, după opt luni. 

Daniel Onoriu se bucură în sfârșit de libertate, după opt luni în care a fost arestat la domiciliu, în urma scandalului avut cu Isabela, fosta lui soție. Vinerea trecută, fostul pilot de raliuri s-a prezentat din nou în fața instanței, acolo unde s-a decis ca măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar.

Daniel Onoriu a scăpat de arestul la domiciliu

„Avocații mei îmi ziceau să spun că regret, niște cuvinte simple, dar simțeam că nu sunt ascultat, de data asta am vorbit ce am vrut eu, am făcut-o de capul meu, am dat de o doamnă judecător, să fie Binecuvântată de Dumnezeu, m-a ascultat, avea un chip de om blând. Am început să plâng, simțeam că nu mai scap în viața mea. I-am zis că eu sunt sportiv de performanță, mă cunoaște o țară întreagă, mi-am făcut un nume, m-am născut cu un nume, bunicii mei au fost muzicanți, adunau stadioane de oameni.

Eu m-am născut din familie de pocăiți, oameni credincioși, mie îmi e frică de Dumnezeu. Eu mi-am iubit soția extrem de mult, niciodată nu aș putea să-i fac rău, chiar dacă ea mi-a făcut mie rău. Eu Isabelei nu o să-i fac nicio problemă. A dormit cu mine în pat 6 ani de zile, am făcut o grămadă de kilometri prin toată Europa, mi-am petrecut 24/24 de ore cu ea”, a declarat Daniel Onoriu, potrivit spynews.ro. 

Ce a făcut Daniel Onoriu, după ce a scăpat de arestul la domiciliu

După ce și-a recăpătat libertatea, Daniel Onoriu a mers la biserică, acolo unde s-a rugat la Dumnezeu. Ulterior, fostul pilot de raliuri a luat Bucureștiul la pas, bucurându-se de toate lucrurile din jurul său. Daniel Onoriu este pregătit să o ia de la capăt și să aibă din nou viața dinainte. 

„Ieri am fost la biserică, m-am rugat la Dumnezeu, după am fost de la Piața Presei Libere până în Băneasa, pe jos, acasă, eu am avut mușchii atrofiați, am stat două luni în comă, am fost 99% mort. N-am înțeles de ce în acest timp judecătorii nu m-au lăsat să ies acasă pe propria mea terasă. Eu am fost un om extrem de bolnav, Dumnezeu mi-a dat ambiție. Chiar dacă am stat închis în apartament, eu chiar și așa mi-am văzut de corpul meu, am făcut mii de ture prin casă, am tras de fiare până când n-am mai putut.

Am început să vorbesc cu prietenii, cu familia, am ieșit la vreo 10 terase și restaurante și m-am întâlnit cu foarte mulți prieteni. Am mers și la biserici să mă rog. Ionuț Hornoiu s-a dovedit a fi un prieten foarte bun, a venit la mine la grătar, acum merg la el acasă, mă ajută să mă antrenez, mergem împreună la sală”, a mai spus Daniel Onoriu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Fetițele Danei Roba, în stare de șoc, după ce și-au văzut mama măcelărită: „Le-a fost greu să mă accepte”

Mihai Trăistariu, jefuit de chiriaşii de la malul mării. Cu ce pagube s-a ales artistul: „Să furăm şi să fugim cu ele ca nebunii?”

Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu vedeta și cum a reușit să se salveze: „Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Liviu Teodorescu este tătic. Artistul și soția sa au devenit părinți pentru prima dată: „Iulia, ești o eroină”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iul 2023, 14:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience