Liviu Teodorescu este tătic. Artistul și soția sa au devenit părinți pentru prima dată: „Iulia, ești o eroină”

Data publicării:
Liviu Teodorescu, foto Facebook
Descriere foto: Liviu Teodorescu, foto Facebook

Liviu Teodorescu și soția sa sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru prima dată. 

Liviu Teodorescu și soția sa trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată și abia își mai încap în piele de fericire. 

Artistul și soția sa au devenit părinți pentru prima dată

Iulia a născut în această dimineață o fetiță perfect sănătoasă și a primit nota zece la naștere. Anunțul fericit a fost făcut chiar de proaspătul tătic, care radiază de fericire și cu greu și-a găsit cuvintele. Liviu Teodorescu a ținut să precizeze că soția sa este o femeie puternică și că el este copleșit de situație. 

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a anunțat Liviu Teodorescu, în mediul online.

Ce nume au ales proaspeții părinți pentru fetița lor

Încă de când au aflat că vor deveni părinți de fetiță, Liviu Teodorescu și Iulia au decis ce nume va purta micuța. Mai exact, cei doi au ales să-i pună numele Ecaterina, asemenea bunicii Iuliei. 

„Merg la sală. Dacă o să am o fată m-am gândit și eu că cineva trebuie să fie bodyguard. Avem emoții amândoi, dar nu ne lăsăm copleșiți. Sunt toate gata, avem căruciorul, pătuțul și măsuța de schimbat urmează să vină. Cred că mă văd relaxat și mă văd un prieten al ei.

Îi vorbesc, îi cânt, ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina! Bunica Iuliei purta acest nume, dar noi ne-am gândit la asta d-hoc”, declara Liviu Teodorescu, în urmă cu ceva timp.

Cum a anunțat Liviu Teodorescu că va deveni tătic

Liviu Teodorescu este cunoscut de fani pentru emoțiile pe care le transmite mereu prin intermediul pieselor sale, iar artistul a reușit și de această dată să-și surprindă fanii. Acesta a compus câteva versuri pentru a descrie momentul fericit din viața lui, unde se descriea a fi „cel mai fericit om din lume”.

”Azi, sunt cel mai fericit om din lume, Pentru că azi, s-a întâmplat o minune!

Ieri, toate păreau să se dărâme, Dar azi, sunt cel mai fericit om din lume.

Abia aștept să te văd cum ești, fiindcă acum te știu numai din povești,

Poveștile pe care eu și mama ta ni le tot spunem de vreun an și ceva.” sunt versurile fredonate de Liviu Teodorescu.

Ce spunea Liviu Teodorescu despre căsătorie

Liviu Teodorescu și Iulia formează o relație de peste 10 ani de zile. Chiar dacă aceștia și-au oficializat iubirea în urmă cu doi ani, solistul spune că nu s-a schimbat nimic în cuplul lor, care este la fel de sudat și care trăiește după aceleași principii ca și înainte. 

"Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred, și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja. A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru., a declarat Liviu Teodorescu, despre viața de bărbat căsătorit, pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel