Fetițele Danei Roba, în stare de șoc, după ce și-au văzut mama măcelărită: „Le-a fost greu să mă accepte”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a povestit cum au reacționat fetițele sale, după ce și-au văzut mama snopită în bătaie. 

Dana Roba a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. Bărbatul a lovit--o pe vedetă cu un ciocan în cap, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge. Medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, însă Dumnezeu a făcut o minune, astfel că Dana Roba a scăpat din ghearele morții. 

Fetițele Danei Roba, în stare de șoc, după ce și-au văzut mama măcelărită

Acum, Dana Roba spune că se reface ușor, dar îi este foarte greu și este în continuare traumatizată. Cât despre fetițele ei, make-up artistul a recunoscut că au avut un șoc când au văzut-o cusută la cap și fără păr, însă ulterior au acceptat-o și au înțeles situația. 

„Mă refac ușor, ușor. Nu sunt atât de bine în perioada aceasta, îmi este greu, tare. Sunt traumatizată că am mâinile în ghips și nu pot să lucrez, sunt traumatizată și de faptul că nu am păr în cap. Fetițele mele sunt foarte bine, mă iubesc foarte mult. Le-a fost greu atunci când m-au văzut, la început, vreo două ore, să mă accepte. Inițial nu m-au acceptat pentru că nu aveam păr în cap, dar au înțeles și acum este bine”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Dana Roba: „Fetele erau acasă și dormeau”

Dana Roba susține că fetele erau acasă în momentul în care a fost bătută de către soțul ei. Vedeta a povestit că, în momentul în care au auzit țipete, s-au trezit, însă soțul ei nu le-a lăsat să intre în camera unde era ea, într-o baltă de sânge.

„Fetele știu tot ce s-a întâmplat. Pe cea mică, Celine, nu o mai strig prin casă după nume, ci o strig procurorul. Tot știe! Pe când Chantal este mai reținută, mai rezervată, nu povestește, nu spune nimic. De mâine o să vină acasă și un psiholog pentru copii să stea de vorbă cu ele, să le ajute să treacă peste tot ce s-a întâmplat. Atunci când s-a întâmplat tragedia, la ora 5.00 dimineața când mi-a dat cu ciocanul în cap, fetele erau acasă și dormeau. Când am început să țip, ele s-au trezit și Celine, fiica cea mică, țipa în casă și îi zicea lui Daniel să o lase să intre la mine în cameră și îl întreba de ce este sânge pe perete, iar atunci Daniel a închis ușa cu cheia și le-a zis că nu au voie să intre în camera unde eram eu.

Daniel a premeditat totul. Eu când am băgat divorțul, el s-a întâlnit pe scară cu o vecină și i-a zis că nu o să mă mai vadă peste două luni iar ea nu înțelegea de ce anume și el a dat-o atunci la întors și i-a zis că o să vindem apartamentul”., a mai spus Dana Roba. 

Dana Roba speră ca legea să facă dreptate

Dana Roba susține că soțul ei a premeditat totul și speră ca oamenii legii să facă dreptate. Totodată, aceasta a mărturisit că mai are nevoie de încă trei operații, însă nu are bani. 

„Vreau să știe judecătorul că el în acea dimineață mi-a pus un linear la gât și l-a ținut acolo mult timp. Eu acel linear nu îl aveam în casă. Pentru că am fost afectată foarte tare în urma celor întâmplate, neapărat eu mai am nevoie de încă trei operații. Am – nu am bani, trebuie să fac acele operații: una la frunte pentru că nu am craniu, una la nas și una la mâini pentru că am toate degete rupte”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iul 2023, 13:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience