Mihai Trăistariu, jefuit de chiriaşii de la malul mării. Cu ce pagube s-a ales artistul: „Să furăm şi să fugim cu ele ca nebunii?”

Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook
Descriere foto: Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook

Mihai Trăistariu a povestit ce probleme are cu turiştii pe care îi cazează în apartamentele sale de la malul mării.

Mihai Trăistariu este cunoscut pentru sutele de melodii cu care și-a încîntat fanii ani la rând. Cu toate astea, în ultimii ani, în urma pandemiei și a problemelor financiare, artistul a decis să își mai deschidă câteva afaceri, astfel că s-a reinventat și intrat în turism. Mai exact, Mihai Trăistariu și-a cumpărat șapte apartamente, pe care a început să le închirieze la malul mării.

Mihai Trăistariu, jefuit de chiriaşii de la malul mării

Încă de când a dat drumul afacerii cu apartamentele, Mihai Trăistariu recunoaște că s-a confruntat cu tot felul de probleme create de turiști. 

„În 2020 am intrat în turism, presat puţin de pandemie şi de faptul că nu aveam bani. Nu mai aveam voie să am concerte şi atunci a trebuit să mă reinventez. Aşa m-am băgat în treaba asta. Am făcut schimb cu un teren, am luat şapte apartamente şi am început să le închiriez la malul mării. Nu mă aşteptam să am probleme majore pentru că eu sunt un om civilizat, îmi selectez clienţii.

Întotdeauna am avut grijă să colaborez cu cine trebuie, să mai testez omul, să-l mai simt. Asta am încercat să fac de-a lungul celor trei ani, însă în fiecare vară au fost incidente, se mai sparge un pahar, o cană. Au mai dat şi cu pumnul în perete pentru că pereţii sunt din rigips. De exemplu, anul trecut am găsit o gaură într-un zid, se vedea clar că a fost dat cu pumnul acolo. A trebuit să chem oameni, să repare înapoi, să văruiască.

Şi recent am fost foarte supărat din nou, pentru că o mămică şi-a cazat în două apartamente de-ale mele copiii împreună cu nişte prieteni. Toţi aveau în jurul vârstei de 16 ani. Femeia era foarte sigură pe ea, mi-a plătit, s-a ocupat de tot şi m-a asigurat că sunt foarte civilizaţi şi că le-a făcut ea instructajul ca să fie bine. Când colo, nu a fost bine pentru că ieri când au eliberat, administratorul şi camerista au început să îmi trimită filmuleţe cu ce au lăsat în urma lor.

„Mi-au ars canapelele cu ţigara, au lăsat o mizerie de nedescris”

Au lăsat dezastru, mi-au ars canapelele cu ţigara, au făcut efectiv găuri, o adevărată bătaie de joc. Mi-au rupt clanţa de la balcoane. Au fumat şi în tot apartamentul era fum de ţigară. Eu eram îngrozit că nu mai iese mirosul de fum din pereţi. În interior nu se fumează oricum, dar ei au fumat numai în cameră. Au lăsat dezastru de mizerie pe jos.

A durat trei ore ca să cureţe o cameră, când de regulă, durează cel mult 30 de minute. A fost nevoie de două cameriste ca să poată face. Au lăsat o mizerie de nedescris. Toate covoraşele erau îmbibate cu bere şi cu vomă. Le-am dus la o spălătorie specială ca să poată scoate mirosul din ele. Şi toate astea au fost făcute de nişte copii de 16 ani”, a povestit Trăistariu, pentru fanatik.ro

Mihai Trăistariu: „O mămică a furat linguriţa din cameră ca să aibă cu ce să îşi hrănească bebeluşul pe plajă”

Mihai Trăistaru recunoaște că preferă să bage în chirie familii, deoarece sunt mult mai ordonați. 

“Nu doar copiii fac lucruri de genul acesta. Anul trecut de exemplu, am avut cazaţi nişte adulţi care au băut şi au vomat în baie. Ba mai mult, au şi închis uşa şi când intrai acolo îţi venea să vomiţi la rândul tău pentru că baia se împuţise.

Am mai avut trei fete de vreo 18 ani care veniseră la Neversea şi la fel, au lăsat vraişte în urma lor. Cu cât sunt mai tineri, cu atât sunt mai iresponsabili, de aceea tind să iau mai mult familii. În principiu, eu oricum cazez familii cu copii şi ei sunt destul de civilizaţi. Unii chiar lasă curăţenie în urma lor, deşi nu e nevoie pentru că avem cameristă care se ocupă. Dar fac ei curat, dau cu mopul, spală vasele înainte de a pleca.

Incidente o să tot fie, m-am prins din mers că nu e chiar simplu. Credeam că dacă eu sunt cine sunt, o să fie mai uşor. Nu e chiar aşa, oamenii nu sunt deloc atenţi. În special copiii nu sunt responsabili pentru că nici nu au fost educaţi. Anul trecut la fel am simţit, anul acesta de 1 Mai am avut de asemenea mici incidente, mi-au mai spart ceva, au mai furat o telecomandă. O mămică a furat linguriţa din cameră ca să aibă cu ce să îşi hrănească bebeluşul pe plajă, a mai spus artistul, pentru sursa citată mai sus. 

Mihai Trăistariu, jefuit de hoți la malul mării

„Anul trecut am avut o situaţie când au venit 20 de tineri cu un microbuz dintr-un sat din Suceava. Au plecat cu toate lenjeriile de pat, cu perne, plăpumi. Efectiv le-au furat ca să le ducă acasă la neveste, altfel nu îmi explic de ce au făcut-o. Au luat şi scrumierele, telecomenzile, prosoapele, efectiv tot ce se putea lua.

Norocul a fost că femeia care face curăţenie mi-a zis la timp. Şi atunci i-am ameninţat pe whatsapp că îi dau pe mâna poliţiei. Le-am spus că furtul se pedepseşte cu închisoare. Aşa i-am făcut să se întoarcă din drum şi să-mi înapoieze tot ce furaseră. Mi-au adus toate lenjeriile intacte, nici nu le desfăcuseră, erau intacte, cu ţipla pe ele. Chiar aşa, să furăm, să fugim cu ele ca nebunii? Cert e că aş fi apelat la poliţie dacă nu se întorceau. Oamenii distrug pentru că nu este lucrul lor şi atunci nu au nicio grijă”, a mărturisit artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iul 2023, 12:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience