Daniel Nuță, noua vedetă PRO TV. În ce serial va juca actorul din Ascensiunea imperiilor: Otomanii

Daniel Nuță, actorul care l-a interpretat pe Vlad Țepeș în serialul „Ascensiunea imperiilor: Otomanii/ Rise of Empires: Ottoman“, este noua vedetă PROTV.

Daniel Nuță va juca în serialul Groapa, care se filmează în această perioadă și va avea premiera în toamnă. Actorul a renunțat la pletele care l-au consacrat pentru acest rol.

VEZI ȘI: Cum se menține în formă Daniel Nuță, „Vlad Țepeș” al momentului: „Am fost şase ani vegetarian, până să ajung la filmări la Istanbul”

PRO TV aduce, încă o dată, vești bune pentru toți fanii de ficțiune din România: a achiziționat și a început filmările pentru un nou serial! O imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă: GROAPA!


„Am început filmările de două săptămâni și deja sunt îndrăgostit de acest rol. Încă nu știu toată povestea, dar mă fascinează și îmi place atât de mult și abia aștept să văd mai departe și abia aștept să filmăm lucrurile acelea, pentru că sunt super incitante. Și pentru mine ca actor, și o să fie și multă acțiune, multă dramă; se combină foarte frumos. E o bucurie de-a dreptul să fac parte din proiectul acesta”, a declarat Daniel Nuță pentru Viva. 


S-a tuns pentru rolul din noul serial


Recent, Daniel Nuță chiar se plângea de faptul că look-ul său îl ținea departe de anumite roluri. Odată cu implicarea sa în serialul Groapa, actorul a renunțat la plete și încearcă să se acomodeze cu noua sa imagine. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Nuţă (@imdanielnuta)

 

„Am multe să vă spun despre următoarea perioadă din viața mea, dar avem timp de-a lungul proiectului. Da, ca să răspund la întrebările pe care le-am primit: m-am tuns, așa e. Viața unui actor e într-o continuă schimbare-interioară, dar si exterioară.
În altă ordine de idei, am început filmările la un nou proiect super cool: @groapaserial. O echipă faină, un mediu creativ, noi experiențe, un rol nou: Sasha pe numele lui. Stare generală: fericire! vă mai povestesc eu pe parcurs, dar ce știm clar e că din toamnă ne vedem pe @protv_romania”, a transmis actorul pe Instagram. 

VEZI ȘI: Daniel Nuță, probleme în carieră după ce l-a interpretat pe Vlad Țepeș: „Ratez multe roluri în momentul acesta” / VIDEO

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 iun 2023, 20:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience