Daniel Nuță, probleme în carieră după ce l-a interpretat pe Vlad Țepeș: „Ratez multe roluri în momentul acesta” / VIDEO

Data publicării:

Detalii despre experiențele tânărului actor Daniel Nuță pe și în afara scenei. Ce planuri are acesta și cum privește subiectele vieții

Daniel Nuță s-a născut în anul 1993, în Brănești, județul Ilfov. Acesta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucureşti, în 2015. De atunci, Daniel s-a bucurat de câteva roluri importante, în domeniu.

Invitat în cadrul podcastului Ameritat, găzduit de Ameri Narin, actorul mărturisește că a întâmpinat mai multe obstacole de la filmările serialului istoric „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”: „Sper să nu rămân un Vlad Țepeș, să rămân cu această etichetă. Ratez multe roluri în momentul acesta pentru că am părut lung. Mi-o asum. Aștept rolul acela în care voi fi nevoit să mă tund. Aș  face asta, nu țin neapărat să mor cu părul lung, dar am nevoie și de un rol important pentru care să fac asta. De zece ani de când fac meseria asta am pierdut 90% dintre castinguri. Poate am dat și o probă slabă, cu siguranță. De multe ori, însă, nu a fost vorba despre asta, ci de faptul că nu mă potriveam”, a declarat acesta în podcastul Ameritat cu Ameri Nasrin, potrivit Fanatik.

 

De asmenea, actorul istoricește și despre o veche cosntantă a generațiilor trecute: „Am avut o teamă constantă că nu ştiu ce fac dacă nu am proiecte. Asta a venit dintr-o educație pe care am primit-o de mic, să am siguranță. Lucrul acesta a alimentat teama. Acum m-am relaxat puțin, lucrurile vin de la sine, nu le mai caut eu, dar le atrag. În industrie există dușmănie pentru că toată lumea aspiră la un rol mare.” A declarat actorul în podcastul  lui Meri Nasrin.

 

 

Acesta a menționat și perspectivele sale asupra instituției căsătoriei: “Am o iubită, locuiesc cu ea. Sunt discret pentru că este partea mea personală, intimă și nu vreau să o împart cu nimeni. Țin relația și o protejez. Suntem împreună de doi ani și avem o relație serioasă. Nu am cerut-o de soție. Nu cred neapărat în acest concept, ci în ce se întâmplă între doi oameni, nu într-un act.

Sunt puțin incomode momentele în care am scene de sărut sau dragoste în filme. Echipa devine mai puțin numeroasă pentru a ne putea relaxa și a ne crea un spațiu mai intim. Iubita mea când vede scenele de sărut sau dragoste la televizor, nu prea se uită, își face de treabă prin casă. Totodată, fiind și ea în industria asta, înțelege”,a mai spus Daniel Nuță

Vezi podcastul integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel