Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor: ”Perfecte sunteți unele”. Ce i-a nemulțumit pe fani

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu a fost, din nou, ținta criticilor, după ce fanii au observat un detaliu care nu le-a plăcut.

Gabriela Prisăcariu a ajuns să fie din nou criticată de fani, în mediul online. Soția lui Dani Oțil a făcut astăzi o serie de videoclipuri pe rețelele de socializare, prin care să-și țină urmăritorii la curent cu toate lucrurile prin care trece. Totuși, în loc să primească reacții pozitive, după cum se aștepta, aceasta a fost din nou ținta gurilor rele. Detaliul observat de fani, care nu a fost deloc pe placul unora și care a reprezentat subiect de ample discuții a fost manichiura vedetei. În timp ce internauții se așteaptă ca persoanele publice să afișeze o imagine perfectă în mediul online, Gabriela Prisăcariu s-a afișat cu unghiile nefăcute. Soția lui Dani Oțil nu a rămas indiferentă, ci a reacționat imediat, pentru a le da peste nas femeilor care o critică.

”Știu că vouă nu vi se întâmplă niciodatpă asta. Perfecte sunteți unele..., a fost reacția Gabrielei Prisăcariu.

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta

Nu este prima dată când Gabriela Prisăcariu este ținta criticilor

Soția lui Dani Oțil a fost, în trecut, ținta repetată a gurilor rele, care se legau mereu de modul în care aceasta își crește copilul. Chiar dacă la început a luat situația ca atare, pe parcurs ce comentariile negative tot veneau spre ea, aceasta le-a transmis urmăritorilor ei faptul că are de gând să ia o decizie radicală.

"Deci mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș, pentru că toate mămicile care mă urmăresc, dar și cele care teoretic știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm, pentru că da, nu face nimic de capul nostru. Am ales să-i dau bebelușului ou întreg, da, am ales să-i dau nuci, alune, caju, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergie. Dacă vă convine bine, dacă nu, la fel de bine.

Voi faceți ce este mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic ce ține de el, și după să primesc mesaje: "De ce nu-l mai postați? Vreți să faceți bani cu el?" Asta primeam la început, când nu-i arătam fața și nu postam nimic legat de el.", a spus Gabriela Prisăcariu pe instastory, la vremea aceea.

Ce avantaje avea Dani Oțil în relația cu Mihaela Rădulescu: „Eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow”

Care este nemulțumirea lui Dani Oțil, legată de soția sa

Dani Oțil este foarte cunoscut pentru umorul său, care l-a făcut să fie atât de îndrăgit de public. Alt lucru pe care fanii îl adoră la prezentatorul de pe Antena 1 este faptul că acesta nu se ascunde niciodată să dezbată și subiecte din viața personală, ce le privește fie pe fiul lui, fie pe soția acestuia. De data aceasta, simpaticul prezentator de matinal a făcut referire la o situație în care se regăsesc majoritatea bărbaților. Dani Oțil s-a ”plâns” în fața fanilor, din cauza faptului că Gabriela Prisăcariu dă prea mulți bani pe articole vestimentare, în timp ce alte lucruri sunt prioritare.

„Anumite instincte ne spun să ne luăm o poșetă…Aceste instincte ne ajută să supraviețuim în caz de nebătuți. Femeile au partida lor. Întrebați orice femeie.

Tu te plângi la o masă și zici: «Nu era cazul că aveam alte cheltuieli și a trebuit să luăm poșeta și sandalele, că voi așa vă organizați, pe poșete și sandale». Și celelalte femei vor zice: «E scumpă, dar și merită». Eu am crezut că ele între ele sunt vorbite adică au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele” ,  a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă, potrivit wowbiz.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel