Dani Oțil, MOTIVUL pentru care numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii: Mi-a fost atât de rușine

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care numele lui Răzvan Simion apare primul în cadrul titlului emisiunii pe care o prezintă.

Răzvan Simion și Dani Oțil au ajuns să fie unii dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țara noastră, în urma matinalului de pe Antena 1, pe care îl prezintă de ani de zile. Toată lumea știe că cei doi sunt prieteni de peste 30 de ani, venind la București împreună. Totuși, curiozitatea ce a stat pe buzele multora este de ce emisiunea ce i-a făcut atât de consacrați poartă mai întâi numele lui Răvan. Dani Oțil a fost cel care a sos adevărul la lumină, dezvăluind faptul că totul a pornit de la un desen pe care el l-a realizat cu ani în urmă.

Gabriela Prisăcariu, scoasă din minți. Ce a enervat-o pe soția lui Dani Oțil: Mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic

„Eu am făcut rotițele, eu le-am desenat la cămin. Rotițele sunt un angrenaj. O roată dințată nu e nimic singură, dar cu încă una devine un angrenaj, astea era ideea. Eu le-am desenat în 1999. Și e cu Răzvan și Dani pentru că mi-a fost atât de rușine să întorc foaia. Eu am făcut și invers. Cu Dani și Răzvan, dar când i-am prezentat ideea lui Răzvan, știam că pe spate era invers”, a explicat Dani Oțil, potrivit impact.

„A început să îmi curgă sânge. Am trei cicatrici”. Dani Oțil, confesiuni inedite din copilărie

Dani Oțil i-a spus adevărul partenerului său după 12 ani

Chiar dacă el a fost cel care a realizat schița, Dani Oțil mărturisește că i-a fost mereu prea rușine să îi dezvăluie adevărul colegului său de platou, drept urmare emisiunea a fost lansată cu numele lui Răzvan Simion în prim plan. Acesta a recunoscut totul abia după foarte mulți ani de activitate, când faptul era deja consumat, după cum spune chiar îndrăgitul prezentator. Acest lucru nu le-a afectat însă relația, iar invidia nu a fost niciodată prezentă între ei.

„Dar nu am întors foaia niciodată. I-am spus cred că după 12 ani că erau rotițele și invers. Eu sunt ăla mai supărat și el e mai pozitiv. N-am putut.”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil a sunat de urgență la 112, după ce i s-a făcut rău. Ce a pățit prezentatorul: „Aveam impresia că o să mor”

Gabriela Prisăcariu, decolteu de infarct. Cum s-a pozat soția lui Dani Oțil pe plajă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel