Dani Oțil a sunat de urgență la 112, după ce i s-a făcut rău. Ce a pățit prezentatorul: „Aveam impresia că o să mor”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil a povestit care a fost cel mai tensionat moment din viața sa. Prezentatorul a crezut că va muri. 

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că are mare grijă de imaginea sa și își petrece foarte mult timp în sala de forță. Ei bine, la un moment dat, Dani Oțil a exagerat cu exercițiile fizice și a ajuns pe mâna medicilor. 

Prezentatorul TV  a povestit că după un atrenament intens a avut nevoie de ajutorul medicilor. Dani Oțil s-a simțit atât de râu încât a crezut că o să moară.

„O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram supra-antrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept, că aveam impresia că o să mor”, a povestit Dani Oțil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Prezentatorul TV, dezvăluiri șocante: „Am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc»”

Dani Oțil a mărturisit că a avut un moment în care a vrut să își sune prietenii, deoarece a crezut că o să moară. Mai mult decât atât, în acele momente a încercat să alerge către casa lui Răzvan Simion, pentru a-i spune că se simte rău. 

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.

M-a apucat panica şi mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soţia pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce»”, a povestit prezentatorul TV. 

Ulterior, Dani Oțil a solicitat o ambulanță. În urma unui consult, medicii l-au liniștit pe prezentator, spunându-i că a avut doar un atac de panică. 

„A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveţi nici pe dracu domnul Dani»”, a conchis Dani. 

Citește și: Înjurături la TV. Dani Oțil și Gojira, dezvăluiri despre soția lui Horia Brenciu: „M-a făcut albie de porci”

Ioana Ginghină a avut o relație cu Cove: Nu m-a cerut de nevastă, dar ne-am înțeles foarte bine

Anda Adam, EVACUATĂ din casa din Bragadiru. Primele declarații ale vedetei: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel