„A început să îmi curgă sânge. Am trei cicatrici”. Dani Oțil, confesiuni inedite din copilărie

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dani Oțil, captură YouTube/ „Aproximativ discuții” cu Gojira
Descriere foto: Sursa foto: Dani Oțil, captură YouTube/ „Aproximativ discuții” cu Gojira

Dani Oțil a făcut dezvăluiri neștiute din copilăria sa. Prezentatorul a rămas cu cicatrici.

Dani Oțil a fost invitat în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din copilăria sa. Prezentatorul TV a povestit că s-a lovit de mai multe ori la cap, în timp ce se afla la bunicii săi. La un moment dat, Dani Oțil s-a accidentat atât de rău, în timp ce se juca cu fratele său, încât mama sa a venit de urgență de la Reșița. 

Dani Oțil: „I-am spus că nu-mi voi mai sparge capul în următorii zece ani”

”Eram la bunica și mi-am spart capul. Eu nu m-am rănit, nu mi-am rupt nimic, niciodată, am dat doar cu capul. Am trei cicatrici în frunte. Am vrut să îi arăt fratelui meu că pot să țin de o ușă de fier atât de tare și el să vină cu bicicleta și să dea în ea și să nu poată să o deschidă. Fratele meu mi-a spart capul și mama a venit de urgență de la Reșița să mă ia, m-am pus în genunchi în fața ei, m-am rugat de ea, i-am spus că nu-mi voi mai sparge capul în următorii zece ani. Ca să nu-mi mai sparg capul, mama mi-a impus să mă joc singur, crezând că singur nu am ce să-mi fac.

Deși mama prezentatorului TV i-a impus să se joace singur o perioadă pentru a nu se mai accidenta, acesta s-a lovit din nou, în același loc, în timp ce se juca cu un arc cu săgeți. 

Am plecat și într-o jumătate de oră am găsit un arc cu săgeți de-al verișorului meu și am tras o săgeată după niște fiare. Nu știu cum am alunecat când voiam să îmi iau săgeata înapoi și m-am lovit din nou la cap. Bine a fost că m-am lovit în același loc și nu se vedea. La scurt timp a început să îmi curgă sânge iar. Nu am știut ce să fac, așa că m-am dus din nou la mama. ”, a povestit Dani Oțil în podcastul „Aproximativ cu Hojira”.

Dani Oțil a sunat de urgență la 112, după ce i s-a făcut rău

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că are mare grijă de imaginea sa și își petrece foarte mult timp în sala de forță. Ei bine, la un moment dat, Dani Oțil a exagerat cu exercițiile fizice și a ajuns pe mâna medicilor. 

Prezentatorul TV  a povestit că după un atrenament intens a avut nevoie de ajutorul medicilor. Dani Oțil s-a simțit atât de râu încât a crezut că o să moară.

„O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram supra-antrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept, că aveam impresia că o să mor”, a povestit Dani Oțil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel