Gabriela Prisăcariu, decolteu de infarct. Cum s-a pozat soția lui Dani Oțil pe plajă

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu s-a pozat într-un costum de baie extrem de sexi.

Gabriela Prisăcariu este una dintre mămicile care arată impecabil, chiar dacă doar în urmă cu câteva luni a dat naștere unui copil. Soția lui Dani Oțil se mândrește extrem de mult cu fizicul ei de invidiat, pozându-se ori de câte ori are ocazia cu formele la vedere, dar și cu abdomenul sculptat perfect. 

Chiar dacă de multe ori a fost ținta criticilor, fanii spunându-i, în repetate rânduri, faptul că este prea slabă, Gabriela nu prea pare să le dea atenție. De data aceasta, modelul s-a pozat la malul mării, acolo unde s-a dus într-o escapadă cu soțul ei. Aceasta a ales să poarte un costum de baie întreg, de culoare roz, cu un decolteu generos.

Postarea a adunat de data aceasta numeroase reacții pozitive, care o încurajează pe Gabriela Prisăcariu să apară cât mai des în astfel de apariții, pentru că are și de ce. "Ești superbă!", "Nici nu spui că ai născut. Arăți la fel de bine ca înainte", "Cum să arăți așa? Felicitări!", au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Gabriela Prisăcariu, scoasă din minți de fani

Gabriela Prisăcariu a primit, în ultima perioadă, diferite mesaje urâte, cu privire la creșterea copilului ei. Chiar dacă ea consideră că știe ce-i mai bine pentru bebeluș, continuând să posteze fotografii cu mâncarea, dar și cu activitățile pe care le desfășoară cu micuțul, fanii continuă să o judece.

Ultima dată, totul a pornit de la o fotografie postată de soția lui Dani Oțil pe Instagram, în care apar mai multe fructe și alune într-un bol, urmăritorii acesteia fiind supărați pe faptul că Gabriela îi dă prea devreme lui Luca să consume acele alimente. În acest sens, vedeta a luat o decizie radicală.

"Deci mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș, pentru că toate mămicile care mă urmăresc, dar și cele care teoretic știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm, pentru că da, nu face nimic de capul nostru. Am ales să-i dau bebelușului ou întreg, da, am ales să-i dau nuci, alune, caju, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergie. Dacă vă convine bine, dacă nu, la fel de bine.

Voi faceți ce este mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic ce ține de el, și după să primesc mesaje: "De ce nu-l mai postați? Vreți să faceți bani cu el?" Asta primeam la început, când nu-i arătam fața și nu postam nimic legat de el.", a spus recent Gabriela Prisăcariu pe instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel