Dani Oțil, MOTIVUL pentru care nu își ia copilul în vacanțe: "Tati, îmi pare rău"

Data actualizării: | Data publicării:

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu îl va lua pe Luca Tiago în vacanțe.

Dani Oțil dezvăluie adesea aspecte din viața personală, în cadrul emisiunii pe care o prezintă de pe Antena 1. De data aceasta, în stilul caracteristic, adică plin de umor, îndrăgitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit motivul pentru care băiatul său, Luca Tiago, nu-și va însoți părinții în vacanțe. Acesta a mărturisit faptul că de câteva luni încearcă să îi facă pașaport bebelușului, însă nu a reușit,  motiv pentru care va merge doar însoțit de Gabriela Peisăcariu peste hotare.

''De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung... Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.ro

Ce avantaje avea Dani Oțil în relația cu Mihaela Rădulescu: „Eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow”

Dani Oțil nu-și mai dorește încă un copil

Mai mult, acesta a dezvăluit și faptul că nu își mai dorește încă un copil, pentru că îi este suficient Luca, care a produs deja câteva schimbări majore în viața celor doi.

"Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă. ", a mai spus acesta în cadrul emisiunii.

Ce curiozități are Dani Oțin din viața de tată

Tot în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil le-a adresat și o întrebare celor care sunt părinți, care să-l ajute pe acesta să depășească un impas din viața de tată.

"Am și eu o întrebare pentru cei care sunt părinți. Voi cum vă mințiți copiii? Eu îi zic de fiecare dată când ies din casă: "Tati se duce să salveze lumea" și îmi pun capa și plec sau "Tati merge să mai strângă bani la pușculiță, de unde îți va cumpăra prima barcă". Până la ce vârstă am voi să zic asta? El o sa zică: "Tati, te-ai dus să salvezi lumea, dar uite ce e afară". Mai merge câțiva ani, nu cred că o să se prindă el așa ușor.", a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Care e numele real al lui Dani Oțil și ce semnificație aparte are. Gabriela, soția lui, l-a dat de GOL

Garbierla Prisăcariu, criticată dur de fani, din cauza modului în care îl crește pe Luca

În timp ce prezentatorul trezește simpatia tuturor, soția acestuia are parte doar de critici, din partea fanilor. Extrem de multe persoane din mediul online i-au reproșat Gabrielei lucruri legate de modul în care îl crește pe cel mic. Vizibil afectată, aceasta a spus că comentariile negative din mediul online o vor face să nu mai posteze niciodată nimic cu bebelușul.

"Deci mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș, pentru că toate mămicile care mă urmăresc, dar și cele care teoretic știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm, pentru că da, nu face nimic de capul nostru. Am ales să-i dau bebelușului ou întreg, da, am ales să-i dau nuci, alune, caju, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergie. Dacă vă convine bine, dacă nu, la fel de bine.

Voi faceți ce este mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic ce ține de el, și după să primesc mesaje: "De ce nu-l mai postați? Vreți să faceți bani cu el?" Asta primeam la început, când nu-i arătam fața și nu postam nimic legat de el.", a spus Gabriela Prisăcariu pe instastory.

Dani Oțil, MOTIVUL pentru care numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii: Mi-a fost atât de rușine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel