Ce avantaje avea Dani Oțil în relația cu Mihaela Rădulescu: „Eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow”

Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Dani Oțil a dezvăluit ce avantaje avea în relația cu Mihaela Rădulescu. 

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu extrem de controversat.  Între cei doi este o diferență de 11 ani și, după cum povestește prezentatorul TV, faptul că iubita sa era mai matură lu mai celebră decât el, i-a adus unele avantaje. 

Invitat în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Dani Oțil a dezvălluit că a avut o serie de avantaje de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu. Mai exact, companiile veneau către el să-i ofere diverse bunuri pentru a le promova. 

Așa s-a întâmplat și cu motocicleta pe care a condus-o timp de un an de zile. 

„Într-o zi, când am devenit mai celebru și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România. Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile.”, a povestit Dani Oțil în cadrul podcast-ului. 

A refuzat o mașină scumpă

Mai mult, prezentatorul TV povestește că a fost în postura de a refuza o mașină scumpă, din cauză că i se părea deplasat să conducă un asemenea bolid, în condițiile în care el locuia într-o garsonieră achiziționată în rate. 


„Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci. Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?” I-am spus ca am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori.


Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor? X6 abia se lansase. În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta. Până la urmă mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare la X6. Apoi mi-a zis să mă duc să iau motocicleta”, a mai spus Dani Oțil.

Ce l-a deranjat cel mai tare la fosta sa iubită

Dani Oțil a fost invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Între cei doi este o diferență de 11 ani și, după cum povestește prezentatorul TV, faptul că iubita sa era mai matură decât el, se vedea în anumite situații. O situație extrem de frecventă în cuplul Oțil - Rădulescu, era aceea când Dani încerca să își impresioneze iubita cu aventurile sale, însă ea îi tăia elanul, spunându-i că ea deja făcuse acele lucruri, la un nivel mult mai mare. 

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: «Păi asta am făcut eu acum 10 ani». Te desfundai. Îi ziceam: «Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa…». Ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiunea la mare?». M-am simțit super de c****”, a dezvăluit Dani Oțin în podcastul „La Fileu”.

 

Au donat primele poze în calitate de cuplu

 

Dani Oțil a mai povestit cum au decis să doneze primele poze în calitate de cuplu, asta în condițiile în care erau extrem de vânați de paparazzi. 

„Cred că sunt primul om care și-a donat fotografiile real pentru o cauză nobilă. În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident a fost un mare boost de imagine pentru mine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână, așa zicea ea. Tot timpul zicea: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Asta când eram împreună în vacanță”, a povestit Dani Oțil


„Nu aveau poze în doi (n.red.: cu el și Mihaela) de aproape. Așa că am zis să folosim pozele în favoarea noastră”, a mai spus. „Sâmbătă dimineața am zis că ne vedem la o benzinărie. Erau cel puțin 5 publicații, toți erau interesați de poveste. Le-am zis, dacă sunt de acord, să meargă cu noi la Hospice Casa Speranței de la Brașov, exista doar la Brașov atunci. Am oprit și vedeam real mașinile cu paparazzi cum se adunau și nu venea nimeni. (...) Țipam la ei, le-am zis: «Ne ținem de mână, ne pupăm aici, facem ce vreți, dar ieșiți de după pompe». Nu le plăcea că am luat mirajul secretului, enigma. (…) Am luat un singur băiat cu noi. Nu le plăcea ideea. Am fost și ne-am făcut treaba și am donat pozele”, a încheiat.


Povestea de iubire dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au cunoscut în 2008, în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. La acea vreme, prezentatoarea TV încă era căsătorită cu Elan Schwartzenberg, tatăl copilului ei. 

„Recunosc că am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturisea Dani Oțil în trecut.

S-au despărțit după 6 ani

Cei doi și-au spus adio în 2014 în mod amiabil și au rămas prieteni în continuare. 

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, mai povestea Dani Oțil la Antena 1, în urmă cu ceva timp.


Dani Oțil a devenit tată 


Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Prisăcariu, cea care i-a devenit soție la începutul acestui an și care i-a dăsut un băiețel în urmă cu câteva luni.


La rândul ei, Mihaela Rădulescu și-a găsit fericirea în brațele lui Felix Baumgartner. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 mai 2022, 14:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience