Răzvan Simion a recunoscut. Ce aliment consumă în fiecare zi, încă din copilărie

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Simion, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Simion, instagram

Răzvan Simion a dezvăluit ce aliment consumă în fiecare zi, din copilărie. 

În ediția de joi, 16 iunie 2022, a emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, cei doi prezentatori au făcut confesiuni din copilărie. Răzvan Simion și-a adus momentul  în care își dorea să ajungă o voce importantă pe marile scene. De asemenea, prezentatorul TV a dezvăluit ce eforturi făcea pentru a avea o vocea deosebită. 

Mai mult decât atât, Răzvan Simion a povestit că tatăl său îi dădea să mănânce câte o linguriță de miere în fiecare zi. 

„Să vezi tata când eram mic. (…) Voiam să fiu artist, să am o voce bună și el mi-a zis că e bună mierea pentru voce, așa că în fiecare dimineață luam câte o lingură, o linguriță, cum nimeream și eu. (…) Au trecut anii și ce să vedeți, am vocea perfectă de prezentator TV.”, a povestit Răzvan Simion.

Și Dani Oțil și-a amintit de perioada în care mergea la bunica sa. 

„Ha! Eu ieșeam în curte, imi luam o varza din gradina, ii dadeam jos primele foi si o mancam asa, muscam din ea ca dintr-un măr. (…) Și acum, daca ma duc la restaurant si vreau să mananc ceva, dar aud ca au salata de varză, imi schimb tot meniul numai ca sa se potrivească cu salata mea.”, a spus Dani Oțil.

Răzvan Simion, amintiri de pe vremea când locuia împreună cu Dani Oțil

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete de pe Youtube, Răzvan Simion a vorbit despre perioada când locuia împreună cu Dani Oțil. Cei doi prezentatori au locuit împreună când au venit de la Reșița în Capitală. Răzvan Simion și fosta lui soție au împărțit apartamentul cu Dani. Chiar dacă aveau camere separate, din cauza unei uși defecte, aceștia nu aveau parte de prea multă intimitate. 


"Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat împreună. Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată", a mărturisit Răzvan Simion în podcastul lui Mihai Bobonete. 


Copiii lui Răzvan Simion locuiesc la Timișoara, alături de mama lor, dar vin des pentru a-și vizita tatăl. 


"Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prieteni, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine", a mai spus prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel