Soțul Danei Roba, în fața judecătorilor. Motivul pentru care bărbatul avea plasturi pe față

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba se afla în continuare în stare critica. Agresorul fostei iubite a lui Nicolae Guță a fost dus în fața judecătorilor.

Dana Roba se luptă chiar în aceste momente să trăiască. După ce a avut mai multe intervenții din partea medicilor, vedeta nu a mai dat nici un semn dinaintea tragicului eveniment. Soțul său, Daniel Balaciu, a mutilat-o pe protagonistă cu ciocanul prin aplicarea mai multor lovituri asupra acesteia. Amândoi aparțin bisericii penticostale și așa s-au și cunoscut, prin intermediul credinței.

Se află în reținerea forțelor de ordine

Conform mai multor surse, bărbatul a sunat la 112 după câteva ore de la săvârșirea faptei, lăsând, prin urmare, victima într-o baltă de sânge. Motivul pentru care a săvârșit această faptă este unul incert deocamdată. Varianta cea mai comună este că soțul nu ar fi fost de acord cu Dana Roba în privința divorțului. De asemenea, s-a spus și că bărbatul ar fi premeditat fapta deoarece i-a dus pe copii la bunici, asigurând astfel intimitatea necesară săvârșirii faptei parcă desprinse din filmele horror.

Ar avea o boală contagioasă

Cu toate acestea, după ce a fost reținut de oamenii legii timp de 24 de ore, mai apoi fiind extinsă reținerea la 30 de zile, Daniel Balaciu a ajuns acum în fața judecătorilor.

Spynews arată câteva poze în care este surprins soțul, Daniel Balaciu, iar conform acestora , pare că bărbatul are plasturi pe față. Potrivit sursei, acesta, dar și una dintre fetițe și bunica acesteia, are varicelă. Afecțiunea este una foarte contagioasă, iar măsurile de siguranță s-au impus pe măsură.

Ultimul mesaj al Danei Roba

Cu sufletul său blând, Dana a scris un ultim mesaj înainte de a se întâmpla tragedia. Aceasta predică despre bunătatea oamenilor și dorește să privească latura plină a lucrurilor. Fiind mămică devotată fiicelor sale, Dana are o înclinație naturală către educarea celor două mezine, iar toată lumea se întreabă ce efect va avea toată situația asupra creșterii lor.

"Am ajuns la concluzia că problemele formează caracterele, nu bibliotecile. Oamenii de caracter sunt oamenii care au trecut prin probleme, prin necazuri. Niciodată un copil ținut "Cocon" nu va fi... că-i a lui Dumnezeu, că-i al tău, copilul ăla, știți... nu va reuși să fie un om de caracter dacă tu îl ferești de frigul vieții de afară.

Numai suferința înnobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. Pentru că Dumnezeu e mai interesat de caracterul nostru decât de confortul nostru. Dumnezeu vrea să ne meargă bine nouă vrea să fim oameni de caracter. Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.", a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, înainte să fie lovită și torturată de soțul ei.

Vezi și: Dana Roba, din nou în sala de operație. Bărbatul care a mutilat-o și-ar fi premeditat fapta: „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!”

Vezi și: Cum se poate schimba viața Danei Roba, după lovitura la cap. Medicul Tudor Ciuhodaru explică: "Pronosticul rămâne unul rezervat"

Vezi și: Nicolae Guță, primele declarații după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută crunt de soț: "Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică...”

Vezi și: Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei. Ce mesaj a postat înainte să fie bătută cu bestialitate: „Numai suferința nobilează...”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel