Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei. Ce mesaj a postat înainte să fie bătută cu bestialitate: „Numai suferința nobilează...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul. Ce a postat pe Internet înainte de a ajunge în stare gravă la spital din cauza bătăilor.

Dana Roba trece prin momente de coșmar, după ce a fost bătută de către soțul ei. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost operată de urgență pe creier, din cauza loviturilor pe care le-a încasat. Acum, starea make-up artistului este una critică, fiind în continuare internată la ATI.

Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei

După acest incident, mai mult informații ies la iveală. Surse din anturajul celor doi au mărturisit faptul că Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei de mai mult timp, iar acum ar fi fost hotărâtă să facă acest pas. Totodată, și postările făcute de aceasta pe rețelele de socializare denotă faptul că existau probleme în căsnicia sa și voia să-și crească fetițele singură.  Dana Roba stătea până târziu în salon pentru a câștiga bani și asta pentru că bărbatul nu ar mai fi avut un loc de muncă și statea doar acasă cu cele două fetițe pe care le au împreună.

„Am ajuns la concluzia că problemele formează caracterele, nu bibliotecile. Oamenii de caracter sunt oamenii care au trecut prin probleme, prin necazuri. Niciodată un copil ținut „Cocon” nu va fi… că-i a lui Dumnezeu, că-i al tău, copilul ăla, știți… nu va reuși să fie un om de caracter dacă tu îl ferești de frigul vieții de afară. Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. Pentru că Dumnezeu e mai interesat de caracterul nostru decât de confortul nostru. Dumnezeu vrea să ne meargă bine nouă vrea să fim oameni de caracter. Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.„, a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, în cursul zilei de ieri.

Agresorul, soțul Danei Roba, a fost arestat pentru 24 de ore

Potrivit comunicatului emis de către oamenii legii, soțul Danei Roba a fost reținut pentru 24 de ore. 

" La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan, femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia

a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Î n urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, este comunicatul emis de oamenii legii.

Citește și: Gabriela Cristea trece prin momente dificile: „Mă simt rău fizic” Prezentatoarea a apelat la ajutorul fanilor

Brigitte Pastramă, marcată de mortea soțului său. Vedeta a rămas văduvă de la 26 de ani: „Corpul lui era pătat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel