Nicolae Guță, primele declarații după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută crunt de soț: "Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică...”

Data publicării:
Sursa foto: Nicolae Guta și Dana Roba, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Nicolae Guta și Dana Roba, instagram/ colaj foto Spectacola

Nicolae Guță a avut prima reacție după ce fosta lui iubită, Dana Roba, a fost bătută cu bestialitate de către tatăl său. 

Dana Roba trece prin momente cumplite, după ce soțul său a bătut-o fără milă. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost operată de urgență pe creier, după ce bărbatul a lovit-o în cap cu un ciocan. Starea de sănătate a make-up artistului este în continuare una critică. 

Nicolae Guță, primele declarații după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută crunt de soț

Nicolae Guță a făcut primele declarații, după ce fosta lui iubită a ajuns în stare gravă la spital, dn cauza loviturilor primite de la soț. Artistul a rămas șocat de situația prin care trece Dana Roba și recunoaște că îi pare rău, mai ales de cei doi copii, care, cu siguranță vor suferii în urma acestui incident. 

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Si ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor. Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns', a transmis manelistul, la Antena Stars.

Adrianei Bahmuțeanu, reacție după ce Dana Roba a fost lovită de soț cu ciocanul în cap

Nici Adriana Bahmuțeanu nu a putut să se abțină și a trimis un mesaj, după ce Dana Roba a fost lovită de soț cu ciocanul în cap. Odată cu această tragedie, vedeta a tras și un semnal de alarmă.

„Trist…foarte trist…. Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, persoană religioasă și cu înalte standarde morale, două copile rămân acum în voia sorții… el arestat, ea săraca între viață și moarte! Atenție mare cu cine vă decideți să vă împărțiți viața și cum vă alegeți partenerul!! Atenție la semnele care trădează un psihopat: limbaj, atitudine față de persoanele apropiate, izbucniri nervoase, interdictii, gelozie! Psihopații pot fi cele mai fermecătoare și de încredere persoane, doar acasă își dau masca jos și își arată adevarata față! Uneori viața poate atârna de un fir de păr, mai ales când nu vezi din timp dezastrul. Elefantul din cameră… adevărata față a partenerului…’, a scris vedeta pe Instagram.

Cum se simte acum Dana Roba, după ce a fost operată pe creier

Dana Roba se află în continuare în stare gravă, la ATI. După ce a fost lovită crunt de către soțul ei și operată de urgență, acum femeia își poate mișca doar ochii și un picior. 

Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei

După acest incident, mai mult informații ies la iveală. Surse din anturajul celor doi au mărturisit faptul că Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei de mai mult timp, iar acum ar fi fost hotărâtă să facă acest pas. Totodată, și postările făcute de aceasta pe rețelele de socializare denotă faptul că existau probleme în căsnicia sa și voia să-și crească fetițele singură.  Dana Roba stătea până târziu în salon pentru a câștiga bani și asta pentru că bărbatul nu ar mai fi avut un loc de muncă și stătea doar acasă cu cele două fetițe pe care le au împreună.

„Am ajuns la concluzia că problemele formează caracterele, nu bibliotecile. Oamenii de caracter sunt oamenii care au trecut prin probleme, prin necazuri. Niciodată un copil ținut „Cocon” nu va fi… că-i a lui Dumnezeu, că-i al tău, copilul ăla, știți… nu va reuși să fie un om de caracter dacă tu îl ferești de frigul vieții de afară. Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. Pentru că Dumnezeu e mai interesat de caracterul nostru decât de confortul nostru. Dumnezeu vrea să ne meargă bine nouă vrea să fim oameni de caracter. Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.„, a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu două zile. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel