Dana Roba, din nou în sala de operație. Bărbatul care a mutilat-o și-ar fi premeditat fapta: „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba este din nou în sala de operație. Vedeta are nevoie de o nouă intervenție. Starea sa este critică. Bărbatul și-ar fi premeditat fapta.

Dana Roba intră într-o altă operație, fosta iubită a lui Nicolae Guță este în stare critică. După ce s-a spus în presă că medicii sunt reținuți cu privire la starea vedetei, au fost dezvăluite noi informații și cu privire la soțul victimei. La începutul acestei luni, s-a aflat că Dana Roba a fost internată de urgență la spital în urma unui scandal cu soțul. Agresiunea s-a produs cu un ciocan, folosit de soțul Danei Roba.  Cei doi erau căsătoriți de șapte ani și au doi copii. Motivul luptei ar fi fost faptul că femeia a dorit să renunțe la verigheta, înfăptuind astfel divorțul de soțul său.

Este în stare critică

Dana Roba a fost una dintre dansatoarele din clipurile lui Nicolae Guță și l-a cunoscut pe actualul soț prin intermediul religiei la care s-a convertit, fiind vorba despre penticostali. Și soțul său, Daniel Balaciu, aparține aceleiași  credințe. În vârstă de 41 de ani, bărbatul este fost arbitru de fotbal și are o carieră plină în spate. Acum, acesta se află în arest după ce a bătut-o pe soția sa cu ciocanul.

Spynews.ro afirmă că sursele lor ar fi aflat de intențiile bărbatului de a-și angaja un avocat și de a pleda că ar avea probleme psihice, pentru a scăpa de închisoare. Conform sursei precizate, motivul agresiunii ar fi fost faptul că Daniel Balaciu nu a fost de acord cu decizia soției sale de a merge fiecare pe drumuri separate. De asemenea, Dana Roba urmează să aibă parte de o altă intervenție din partea medicilor, având în vedere starea critică în care se află.

Vezi și: Cum se poate schimba viața Danei Roba, după lovitura la cap. Medicul Tudor Ciuhodaru explică: "Pronosticul rămâne unul rezervat"

Mesajul ce avea să prevestească nenorocirea

Cei doi au împreună două fetițe, iar cu câteva ore înainte ca bărbatul să aplice corecția cu ciocanul soției sale, tatăl copiilor a făcut un anunț pe o platforma de socializare. Într-un fel, vorbele scrise de bărbat aveau să prevestească nenorocirea ce avea să urmeze

"Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!", a scris Daniel Balaciu în descrierea unei fotografii în care apărea alături de cele două fetițe pe care le are cu Dana Roba.

Vezi și: Nicolae Guță, primele declarații după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută crunt de soț: "Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică...”

Ce face soțul victimei

Autoritățile au decis ca Daniel Balaciu să fie reținut pentru 24 de ore, deși arestul a fost prelungit la 30 de zile în prezent, conform Spynews. Totodată, soțul Danei Roba a fost cel care a anunțat autoritățile  despre fapta sa, precizând la telefon la acel moment că soția sa se află într-o stare critică. A făcut acest lucru la câteva ore după ce a săvârșit fapta.

Potrivit Spynews, Daniel Balaciu și-ar fi premeditat fapta de a îi aplica o corecție soției sale prin faptul că și-ar fi dus fiicele la bunici, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.

Vezi și: Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei. Ce mesaj a postat înainte să fie bătută cu bestialitate: „Numai suferința nobilează...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel