Dana Roba, pusă la zid de către vecini, după ce a fost bătută crunt de soț: „Avea gura mare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a devenit conștientă după intervenții care ar fi ținut mai bine de nouă ore. Prietena sa, Alina Radi, oferă mai multe detalii despre toată situația. Este incredibilă opinia vecinilor.

Dana Roba a avut parte de mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și păstra viața. Astfel, soțul său, după ce a asaltat-o cu un ciocan în timp ce se afla pe pat, a sunat autoritățile pentru a semnala cele întâmplate. Mai departe, bărbatul a fost reținut de autorități pentru 30 de zile. Între-timp, a avut loc prima înfățișare în instanță, iar Balaciu Daniel s-ar fi prezentat cu plasturi pe față, semn al unei boli de care ar avea parte. Mai sunt zvonuri că acesta ar fi premeditat absolut tot, având în vedere că le-a dus pe cele mici la mama sa pentru a sta. Cu toate acestea, motivul asaltării ar fi fost faptul că bărbatul nu a fost de acord cu decizia Danei Roba de a divorța. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul religiei după ce Dana Roba s-a convertit la penticostali.

Avea grijă de fetițe

Multe voci se întreabă ce s-a întâmplat cu cele două fetițe care la momentul faptei se aflau în grija bunicii lor. S-a aflat că, momentan, celor două nu li s-a zis despre tragicul eveniment, considerându-se că ar fi devastator pentru cele două.

Prin urmare, prietena sa, Alina Radi, a vorbit pentru Viva și a precizat condiția sa, dar și starea fetițelor.

„Zilele de după recuperare sunt destul de critice, iar starea ei este în continuare critică. Nu se pate pronunța nimeni că-și va reveni total. Fiicei ei nu știu ce s-a întâmplat. Am înțeles de la frații ei că au ales să nu le spună, pentru că ar fi fost un șoc prea mare. Dana a avut mereu grijă de fetițele ei și a avut grijă să aibă un anumit stil de viață, să le ducă la restaurant, să petreacă timp cu ele, nu știm acum ce va fi…”, a spus Dana Roba pentru viva.

Vecinii spun că și-a meritat-o

„Știu că și-a revenit și abia aștept să vorbesc cu ea. A fost un șoc ce s-a întâmplat și a fost șocant să aflu și părerile vecinilor, care au spus că „a meritat”, sau că „avea gură mare”. De aceea suntem unde suntem ca țară. Putea să moară, doar o minune a salvat-o. Dana e o femeie foarte credincioasă.”, a mai adăugat prietena Danei Roba.

S-a schimbat după ce a ales biserica penticostală

„Indiferent cum era ea în tinerețe, după ce și-a făcut o familie și s-a pocăit s-a schimbat. În salonul ei nu călca picior de bărbat, doar femei. Dacă eu voiam să vin cu iubitul meu, el trebuia să aștepte afară. Își diviniza soțul, nu a vorbit niciodată urât despre el” a declarat Alina Radi, pentru viva.ro.

 

Vezi și: Primele cuvinte pe care Dana Roba le-a rostit, după ce s-a trezit din comă. Ce i-a întrebat pe apropiați: „Este conștientă și vorbește”

Vezi și: Noi informații despre starea de sănătate a Danei Roba. Femeia s-a trezit din comă și este conștientă: "A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă"

Vezi și: Soțul Danei Roba, în fața judecătorilor. Motivul pentru care bărbatul avea plasturi pe față

Vezi și: Dana Roba, din nou în sala de operație. Bărbatul care a mutilat-o și-ar fi premeditat fapta: „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel