Primele cuvinte pe care Dana Roba le-a rostit, după ce s-a trezit din comă. Ce i-a întrebat pe apropiați: „Este conștientă și vorbește”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a rostit primele cuvinte, după ce s-a trezit din comă.

Dana Roba s-a trezit din comă zilele trecute, după ce a fost lovită cu bestialitate de către soțul ei. Acum, make-up artistul a rostit și primele cuvinte. Apropiații acesteia au dezvăluit ce i-a întrebat, dar și care este starea sa de sănătate acum. 

Primele cuvinte pe care Dana Roba le-a rostit, după ce s-a trezit din comă

Dana Roba s-a trezit din comă, însă starea sa de sănătate rămâne în continuare una critică și orice emoție îi poate face mult mai mult rău.  Sora Danei Roba a mărturisit că există progrese în ceea ce privește starea de sănătate a surorii ei, iar primele vorbe rostite au fost : „De ce s-a întâmplat asta„.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm. A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?” Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla', au declarat apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce mesaj a transmis sora Danei Roba, după ce vedeta a suferit o intervenție pe creier

În urmă cu câteva zile, sora Danei Roba a făcut un apel către toți cei care o cunosc pe Dana Roba sau vor să îi fie alături în aceste momente grele. Mai exact, Lidia Roba a transmis un mesaj în care a precizat faptul că recuperarea surorii sle va fi una grea și costisitoare, motiv pentru care au nevoie de ajutor financiar. 

„Cu toate că Dana nu ar fi vrut ca eu să postez acest mesaj, soluțiile noastre ca și familie sunt limitate și îndrăznim să apelăm la bunăvoința celor care ați cunoscut-o. Celor care poate i-ați călcat pragul în salonul ei de machiaj sau poate a celor care ați rămas șocați de ceea ce i s-a întâmplat. Ne-ar fi de mare folos să primim o mână de ajutor. Costurile recuperării sunt foarte mari, iar în fața unei asemenea probleme apelăm la bunăvoința celor care au suflet pentru ea. Vă mulțumim pentru toată susținerea„, a mai scris Lidia Roba în mesajul ei.

Citește și: Paul Surugiu - Fuego, decorat cu Ordinul de Onoare la Chișinău, la împlinirea a 30 de ani de carieră: „Prima distincție de acest gen oferită unui artist”

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel