Dana Roba, cu ambulanța la ușă, după întâlnirea cu Daniel Balaciu. Motivul pentru care a apelat la ajutorul medicilor

Data publicării:

Dana Roba a trecut, din nou, prin momente de groază, la puțin timp după ce l-a privit în ochi pe Daniel Balaciu.

În urmă cu câteva zile, Dana Roba și-a anunțat fanii că era pe drum spre Tribunal, acolo unde trebuia să se înțățișeze cu Daniel Balaciu, fostul soț, care a bătut-o cu bestialitate.

De aceea, vedeta a venit cu noi declarații privind momementele de după întâlnirea cu fostul soț, dezvăluind că s-a simțit foarte rău.

“Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Nu am vrut să mă transporte la spital, am vrut să stau acasă.

Vezi și: Dana Roba, copleșită de emoții, în fața fostului soț. Urmează „confruntarea” cu Daniel Balaciu: „Dumnezeu să fie cu mine, că nu-mi este ușor”

Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a declarat Dana Roba pentru FANATIK.

Vedeta crede că fostului soț nu i-a părut rău de „urmele” pe care i le-a lăsat, deși ea a simțit milă când l-a surprins încătușat. Mai mult de atât, așa-zisa privire sadică a bărbatului a cutremurat-o pe femeie. Ea s-ar fi așteptat să vadă cel puțin o urmă de vină pe fața lui.

“Mi-a fost foarte milă de el când l-am văzut cu cătușe la mâini, dar lui nu i-a fost milă de mine când m-a văzut cu fruntea crăpată. Eu cred că în dimineața aceasta a fost transportat deja la pușcărie. Atunci când ne-am văzut, nu a avut nicio remușcare, se uita sadic la mine. Se uita ca un demon, nu i-a părut rău deloc, din păcate. Mă așteptam să îi pară rău, jur. Să plângă, să spună că îi pare rău, să își recunoască greșeala, că nu meritam. Dar el se gândește că eu sunt acum cu Beni”, a adăugat makeup artista, conform sursei citate.

Vezi și: Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Cu toate că scandalul dintre ei a lăsat multe răni în sufletul Danei Roba, vedeta nu a încetat să țină legătura cu mama fostului soț. Ea ar fi invitat-o să stea cu nepoatele ei, dar fosta soacră a refuzat pe motivul că „nu mai e acasă Daniel”:

“Am sunat-o pe mama lui Daniel și aseară și am întrebat-o dacă vrea să vină să stea cu fetele. A spus că ea la mine în casă nu mai intră, pentru că nu e Daniel acolo. A spus doar dacă las fetele la ea acasă. Eu nu pot să fac lucrul acesta, pentru că îmi e teamă că le va înregistra.”

Danei îi este frică să le lase pe micuțe la casa mamei fostului soț din frica de a nu le înregistra, iar apoi, ea mai spune că ar exista șansa să fie șantajată pe această temă:

„Apoi îmi e teamă că o să mă șantajeze, să le dea la telefon nu el, de aceea nu le las la el acasă. Am dus fetele să-și vadă bunicii și au plâns foarte tare. Și-au amintit de copilăria lor, ele au stat acolo mult, la bunici. Ei se așteptau ca noi să ne pupăm la confruntarea noastră, sau cine știe, să ne îmbrățișăm, dar eu nu pot. Mamei lui îi pare foarte rău. Cât a stat el 4 luni în arest, a mers o singură dată la el.”

Vezi și: Dana Roba, trasă la răspundere din nou pentru presupusa nefericire a fetițelor ei. Cum reacționează în fața criticilor: „Nu uita că fetele au fost crescute de bunica și de tatăl lor”

Un detaliu și mai controversat din timpul când forma un cuplu cu Daniel Balaciu, este că cel din urmă ar fi înjurat în mod repetat pe femeile din viața lui:

„Totuși e mama lui și a fost doar o dată. Am vorbit cu ea și mi-a spus că ea știe că Daniel mă iubea foarte mult și nu mă înjura. I-am spus că minte, pentru că el o înjura inclusiv pe mama lui.

Nu am vrut să dezbat mai multe subiecte, am lăsat-o să vorbească mai mult cu copiii. Eu nu știu să mai vorbesc frumos. Eu mă cert și încep să fiu agitată și am tot dreptul să fiu așa”, a mai declarat Dana Roba pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel