Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Data publicării:

Dana Roba a pășit în față pentru a explica întreaga situație. Fanii ar fi fost atât de duri încât a trebuit să facă o decizie.

Dana Roba a revenit în centrul atenției pentru o perioadă din cauza zvonurilor despre nefericirea fetițelor ei din pozele pe care tot ea le-a afișat pe internet. Înainte de asta, ea a mai fost aspru criticată pentru decizia luată în privința vieții amoroase. A fost judecată pentru faptul că a fost de acord cu o nouă relație, cea cu Beni, unul dintre prietenii săi, despre care a refuzat să ofere prea multe declarații din motivul că ar fi „prea complicat”.

Vezi și: Dana Roba, trasă la răspundere din nou pentru presupusa nefericire a fetițelor ei. Cum reacționează în fața criticilor: „Nu uita că fetele au fost crescute de bunica și de tatăl lor”

Beni, spunea ea cu ocazia altei declarații, a fost unul dintre puținii oameni care i-au fost alături încă din spital. Inițial, vedeta s-a bucurat de sprijinul întregii comunități, dat fiind că a suferit un abuz inimaginabil din partea fostului soț, Daniel Balaciu. Încă nu se știe dacă vedeta le lasă pe cele două fetițe alături de noul bărbat din viața ei, însă un lucru este cert: îl iubește și nu ar putea da relația cu el pe critica fanilor care o pun la zid deja de mai multe zile.

Controverse cu privire la relația lor

Vezi și: Dana Roba, mesaj controversat, după asumarea relației cu Beni: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”

Controversele stârnite la adresa celor doi au s-au născut în urma puținelor detalii pe care le-a dat Dana Roba cu privire la subiect. Ea a mai menționat o dată că se cunoaște de mult cu bărbatul, iar detaliile care completează întregul puzzle au venit, culmea, din partea lui Beni. Ca răspuns la zvonurile legate de despărțire, Dana Roba a arătat publicului său o poză cu ea și iubitul ei, ocazie cu care a oferit și o scurtă declarație. Vedeta a subliniat importanța faptelor lui Beni, care i-a fost alături zi și noapte pe parcursul celor mai grave stări prin care a trecut.

„Nu m-am despărțit de Beni, nici nu intră în discuție așa ceva.
Suntem doi oameni maturi și asumați până la capăt. Ne iubim foarte mult, și ne dorim că DUMENZEU să fie cu noi în continuare. Beni este bărbatul care stat lângă mine, când am trecut prin valul umbrei morții. Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea să mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă ține orice s-ar întâmpla.”, a mai zis ea.

Când s-a cunoscut, de fapt, cu Beni

Vezi și: Dana Roba, criticată fără milă, în urma unei fotografii. Observație controversată în privința fetițelor ei: „Ți-ai pierdut mult credibilitatea”

Declarația lui Beni a venit tot pe rețelele de socializare, atunci când a recunoscut că se cunoaște cu Dana Roba încă de la vârsta de 21 de ani. El ar fi dorit-o pentru el, însă, deoarece i-ar fi impus condiția ca acesta să se pocăiască, Beni a rneunțat la idee.

„Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreuna pentru că ea și-a dorit să mă pocăiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui. În 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare. Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase să o văd măcar odată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că voi fi alturi de ea și că orice ar fi voi lupta pentru ea.

Te iubesc Danutza mea”, a scris iubitul Danei Roba, Beniamin, într-o postare pe pagina lui de Facebook., notează Wowbiz.

Prin urmare, potrivit declarațiilor lui Beni, acesta s-a pocăit, iar în urma actului religios, a putut fi, în sfârșit, cu Dana Roba.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel