Dana Roba, copleșită de emoții, în fața fostului soț. Urmează „confruntarea” cu Daniel Balaciu: „Dumnezeu să fie cu mine, că nu-mi este ușor”

Data publicării:

Dana Roba se pregătește cu multe emoții pentru confruntarea cu Daniel Balaciu. Va fi Beni alături de ea în toată situația?

Dana Roba a transmis urmăritorilor ei clipele de „emoție” cu care se confruntă chiar în aceste momente. După ce a măcelărit-o cu bestialitate, Daniel Balaciu va sta în fața fostei sale soții, alături de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Make-up artista a avut o perioadă grea în a se regăsi, mai ales după ce a ieșit din spital, iar după numeroase intervenții din partea medicilor, ea putut să își continue activitatea.

Vezi și: Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Rămânând cu cele două fetițe, Dana Roba a simțit de multe ori frică, mai ales în privința finanțelor. După oribilul incident, ea nu și-a mai putut folosi mâinile o perioadă, prin urmare nu a mai putut profesa. Fiind susținută de comunitatea ei, Daniela Roba îl invocă pe Dumnezeu ori de câte ori simte că trebuie să fie recunoscătoare.

Nu este o excepție nici de această dată, când ea va fi pusă în fața fostului soț: „Sunt în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu”.

Vezi și: Dana Roba, trasă la răspundere din nou pentru presupusa nefericire a fetițelor ei. Cum reacționează în fața criticilor: „Nu uita că fetele au fost crescute de bunica și de tatăl lor”

Este copleșită de emoții

„Confruntarea”, așa cum o numește ea, îi dă emoții puternice: „ am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine și cred că nu mă va lăsa”. Ea simte recunoștință în fața Divinității și are încredere că va trece cu bine și peste acest moment dificil: „Dacă nu m-a lăsat să mor când am zăcut acolo, într-o baltă de sânge, câteva ore, cu capul spart.”

Nu în ultimul rând, un lucru ușor de observat a fost faptul că make-up artista transmite un mesaj și fanilor ei. Aceasta îi îndeamnă „să vă plecați genunchii și astăzi și să vă mai rugați ca Dumnezeu să fie cu mine, că nu-mi este ușor.”, nu înainte de a le mulțumi acestora pentru susținerea pe care i-au arătat-o: „Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru mine”.

Vezi și: Dana Roba, mesaj controversat, după asumarea relației cu Beni: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”

O va însoți Beni la Parchet?

O altă întrebare care poate fi citită pe buzele fanilor ei este dacă Beni, actualul ei iubit, va fi alături de ea în tot acest demers. Cu toate că nu a specificat nimic în acest sens, nimeni nu poate ști cine o va însoți în cadrul „confruntării”.

Un lucru este cert, și anume că, înainte de mesajul transmis de ea, a dat publicului său un mic colaj cu ea și partenerul ei. 

Deși a fost aspru criticată pentru alegerea sa, fiind vorba despre noua relație pe care a recunoscut-o, Dana Roba a mai precizat în public faptul că noul bărbat i-a fost alături „zi și noapte”, mai ales în perioada internării în spital. 

Vezi și: Dana Roba, criticată fără milă, în urma unei fotografii. Observație controversată în privința fetițelor ei: „Ți-ai pierdut mult credibilitatea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel