Dana Roba, criticată fără milă, în urma unei fotografii. Observație controversată în privința fetițelor ei: „Ți-ai pierdut mult credibilitatea”

Cum a sacnționat-o publicul pentru imaginea care a stârnit multe controverse. Fanii sunt pe foc. Ce motive au invocat ei pentru a demonstra că vedeta nu are grijă de fetițele ei.

Dana Roba a devenit foarte cunoscută în urma scandalului pe care l-a avut cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Ea a fost bătută cu bestialitate și desfigurată cu un ciocan, iar pe patul de spital era să-și piardă viața. După un timp, ea a reuști să-și reintre în ritmul său normal, de zi cu zi, de meserie fiind make-up artist. Una dintre dificultățile pe care le-a întâmpinat în urma bătăii primite de la fostul partener a fost folosirea degetelor de la mâini pentru a își putea practica meseria.

Având parte de o mare susținere a publicului, Dana Roba pare că a trecut peste fricile pe care le dobândise din cauza urmelor ce i-au rămas pe cap, reușind chiar să se reîndrăgostească la numai câteva luni după tot scandalul. În cele din urmă, vedeta a început să fie tot mai activă pe rețele de socializare, iar în ultimele poze postate, fanii săi au reacționat în privința unei eventuale nefericirii de care ar avea parte tocmai fiicele ei.

Fotografia în cauza a fost însoțită și de un mesaj din partea vedetei.

„Eu sunt Mama lu’ Chantal și a lu’ Celine. Îmi doresc să fiu o mamă curajoasă, o mamă eroină, și cea mai bună prietenă pentru ele. Sunt sigură că Dumnezeu m-a lăsat pe acest pământ pentru că Chantal și Celine ar fi fost incomplete fără mine”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram. 

Nu le-a răspuns fanilor la comentariile legate de tristețea fetițelor ei

Vezi și: "Nu vreau, lasă-mă să plec!". Dana Roba, reacție halucinantă în fața lui Mădălin Ionescu. Întrebarea care a scos-o din minți

Cu toate că mesajele de atenționare nu au fost puține, majoritatea internauților consideră că vedeta le postează prea mult pe rețelele de socializare pe cele două fetițe. Mai mult decât atât, a fost acuzată că încă are răni sufletești pe care nu și le-a vindecat și că găsește alinare în astfel de activități pe internet, împotriva fericirii fetițelor sale. Fotografia prezentată mai sus a creat multe reacții în privința grijii pe care aceasta o poartă față de ele.

„Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”, a fost unul dintre comentariile postării.

„Și puternica,fi mama buna pentru ele,fi discreta cu viața ta,numai fi atât de vocala,ai lipsuri și frustrări (ca toți oamenii) însă nu prin a fi atât de vocala ți le rezolvi. Da-ți timp sa te vindeci….nu caută pansament pentru rănile din sufletul tău. Da,consider ca ai intrat mult prea repede in alta relație…probabil nu te interesează :) însă urmările se vor vedea peste timp. Te-ai pocăit….foarte bine…in schimb încă îți mai observ obscenitatea in glas și gesturi… lucrează la tine !!!! Și mai asculta și sfaturile celor din jur. Succes in toate”, a mai precizat cineva

„În toate pozele , fetița cea mica pare supărată...”, a mai spus cineva.

De ce sunt fetele atât de triste ? Ce le macină copilăria?Se vede pe fața lor că nu sunt fericite.”, a mai comentat o altă persoană.

„Eu zic așa ,anume că ți-ai pierdut mult credibilitatea: ceea ce faci și alegi să trăiești e treaba ta, dar era mult mai bine să nu vii două zile cu ideea că ai nevoie de bani că nu poți muncii, apoi după nici o săptămână zici că reiei munca, apoi după nici o săptămână te afișezi cu acest bărbat... nu știu , mie îmi pare totul pe repede înainte. . . Pentu o femeie care a trecut prin chinuri de iad ca și tine trebuia să îți iei timp de refacere fizic , sufletesc , spiritual ...iar când lași pe cineva să se apropie din nou de tine să caști ochii nu de 5 ori, de 100 de ori ! Oricum multă sănătate iti doresc !”, a mai precizat o altă persoană din public.

Vezi și: Motivul pentru care Dana Roba nu s-a întâlnit cu soțul care a bătut-o crunt, în sala de judecată: „Eu știam că vin să mă confrunt cu el”

Cine e noul partener

Cu atât mai mult, fanii Danei Roba au făcut referire și la un bărbat de care femeia, spun ei, și-ar fi legat mult prea repede destinul. Numele său este Beni și a fost mult timp alături de Dana Roba, și la bine și la greu. Cei doi și-au oficializat relația.

„Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc. Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a spus Dana Roba, potrivit Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 sep 2023, 17:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience