"Nu vreau, lasă-mă să plec!". Dana Roba, reacție halucinantă în fața lui Mădălin Ionescu. Întrebarea care a scos-o din minți

Dana Roba și Mădălin Ionescu, captură video YouTube
Descriere foto: Dana Roba și Mădălin Ionescu, captură video YouTube

Dana Roba s-a ridicat și a plecat din emisiunea lui Mădălin Ionescu, după ce acesta a readus în discuție trecutul tumultos al acesteia. 

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar din cauza fostului ei soț, Daniel Balaciu, care a mutilat-o, după ce a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap și peste mâini.

 

După zile întregi de agonie, în care medicii nu-i dădeau șanse  de supraviețuire, vedeta a reușit să își revină. 

Tragedia a cutremurat o țară întreagă. O dată recuperată, Dana Roba a început să facă turul televiziunilor pentru a-și face povestea cunoscută. 

 

Devenită celebră după relația tumultoasă pe care a avut-o cu Nicolae Guță, Dana Roba refuză acum să mai discute despre acest moment din trecutul ei. Asta s-a întâmplat și în emisiunea de la Metropola, unde vedeta s-a ridicat pur și simplu în momentul în care Mădălin Ionescu a deschis subiectul Nicolae Guță. 

 

„Mădălin Ionescu: „Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei… erai o femeie cu experiență”

Dana Roba: „Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta!”

Mădălin Ionescu: „Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență”

Dana Roba: „Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”

Mădălin Ionescu: „Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile. Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 01 sep 2023, 07:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience