Motivul pentru care Dana Roba nu s-a întâlnit cu soțul care a bătut-o crunt, în sala de judecată: „Eu știam că vin să mă confrunt cu el”

Sursa foto: Dana Roba, captură YouTube/ NewsVest
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, captură YouTube/ NewsVest

Dana Roba a dezvăluit motivul pentru care nu s-a întâlnit cu soțul care a bătut-o crunt, în sala de judecată.

Atacul în care Dana Roba a fost implicată recent este unul dintre cele mai cunoscute subiecte discutate în ultima vreme, după ce a fost măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu. Deși contextul întâmplării nefericite diferă de la o ipoteză la alta, se presupune că acesta a săvârșit fapta de față cu copiii săi, în casă. Odată ajungă la spital, Dana Roba a avut parte de o intervenție de nouă ore, ore în care medicii nu i-au acordat prea multe șanse de supraviețuire. 

Motivul pentru care Dana Roba nu s-a întâlnit cu soțul care a bătut-o crunt, în sala de judecată

La 3 luni de la conflict, Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să se întâlnească față-n față, în sala de judecată. Deși a avut emoții să dea ochii cu cel care a desfigurat-o, se pare că agresorul nu s-a prezentat la Parchetul din Timișoara, fiindcă se află la București, unde este supus unei expertize psihiatrice.

„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el.

A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie', a spus Dana Roba, conform newsvest.ro.

Fiicele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare

Dana Roba a mărturisit că cele două fetițe și-au vizitat tatăl în închisoare, însă nu au vrut să vorbească cu el și chiar au început să plângă. 

„Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul, Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el.

Înainte de macabru, fetițele mi-au spus, am filmare pe telefon, că tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu o mamă nouă, ceea ce pe mine m-a șocat, pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să poată să aducă o mamă nouă fără să fie judecat', a adăugat ea.

Câți bani câștigă Dana Roba după ce a fost mutilată de soț

Cu dorința de a-și acoperi costurile pentru recuperarea îndelungată și costisitoare, vedeta și-a concentrat eforturile asupra muncii sale de make-up artist. Chiar și în urma tragediei prin care a trecut, mulți clienți au revenit să se machieze la ea, iar popularitatea și calitățile ei în acest domeniu au adus numeroase solicitări. Dana Roba a împărtășit că primește un număr considerabil de clienți în fiecare zi și a dezvăluit și tarifele pe care le aplică pentru un machiaj.

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot.

Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, spune Dana Roba pentru FANATIK.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 aug 2023, 13:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience