Dana Roba spune că este acuzată de evaziune fiscală și abandon. Ce va face „dacă Daniel Balaciu nu încetează cu plângerile”

Data publicării:

Dana Roba a schimbat „modul de lucru” cu rudele lui Daniel Balaciu.

Scandalul dintre Dana Roba și Daniel Balaciu a început cu luni în urmă, atunci când femeia a fost bătută cu bestialitate de fostul soț. „Lupta” dintre cei doi nu a încetat niciodată din acel punct, ajungându-se până la plângeri penale din partea „soțului” Danei Roba.

După câteva ieșiri în public, dar și reintrări în atenția fanilor ei, Dana Roba pășește în față cu noi declarații la adresa conflictului cu bărbatul care o desfigurase.

Vezi și: Suma uriașă pe care trebuie să o plătească Dana Roba, pentru operația de reconstrucție a craniului: „Era să mi se facă rău”

În utlimul său anunț, make-up artista preciza cât de multe emoții avea cu privire la prima întâlnire cu Daniel Balaciu, în cadrul Parchetului, alături de procurori. Ea îi îndemna pe fanii ei să „se roage pentru ea, că nu îi este ușor deloc”, punându-și mari speranțe în Divinitate pentru a trece peste provocarea întrevederii cu abuzatorul său.

Acum, potrivit Danei Roba, se află că Daniel Balaciu a făcut două plângeri penale pe numele ei, iar motivele acestora sunt precizate chiar de make-up artistă: „Am fost marți și miercuri la poliție pentru că Daniel, momentan actualul meu soț, mi-a făcut două plângeri penale: una pentru evaziune fiscală la salonul de machiaj și cealaltă plângere pentru că eu mi-am abandonat copiii.”, notează Click!

Vezi și: Dana Roba, cu ambulanța la ușă, după întâlnirea cu Daniel Balaciu. Motivul pentru care a apelat la ajutorul medicilor

„Adică el zice că îmi las fetele în casă și plec la muncă. El nu mai știe ce să facă.” a mai precizat Dana Roba.

Dana Roba continuă și susține că soțul ei a fost supus unui test poligraf, acolo unde minciunile ar fi „descoperite”, însă, această tehnică nu valorează ca probă pentru instanță, cu atât mai mult, nimeni nu ar putea fi obligat să facă acest test, detaliu ce ar putea sugera acceptarea de către Daniel Balaciu a testului, prin proprie voință.

„A fost supus și unui test poligraf, după cele întâmplate, pe care l-a picat. A spus că eu am pus ciocanul în casă ceea ce nu este adevărat și s-a dovenit la testul poligraf”

Make-up artista a recurs chiar la „amenințări”, transmițându-i socrului ei că „nu își va mai vedea nepoatele dacă Daniel Balaciu nu își retrage cele două plângeri”, cele menționate mai devreme legate de „abandon și evaziune fiscală”:

„Încă nu a început procesul, acuși începe circul. M-a sunat ieri socrul meu că nu o lasă pe ea (soacra – n.r) să îmi răspundă la telefon, eu vorbesc doar cu el”

Deși procesul în sine nu a început, „soția” lui Daniel Balaciu se pregătește din toate punctele de vedere pentru a „demonstra” că are dreptate, iar acesta nu va fi unul ușor, mai ales după ultima întrevedere, atunci când make-up artista a apelat la serviciile de urgență. După ce ieșise din clădirea Parchetului, ea începuse să se simtă foarte rău.

Vezi și: Dana Roba, copleșită de emoții, în fața fostului soț. Urmează „confruntarea” cu Daniel Balaciu: „Dumnezeu să fie cu mine, că nu-mi este ușor”

În mod uimitor, Dana Roba afirmă că Beny se înțelege de minune cu fetițele ei: „Nu vreau să mă laud, dar fetele se înțeleg foarte bine cu Beny, îl iubesc, parcă ar fi tatăl lor  și mă bucur foarte mult pentru asta”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel