Dana Budeanu ironizează femeile care mănâncă vegan de Paște: „Au ele o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați?”

Data publicării:
Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU
Descriere foto: Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu și-a exprimat părerea cu privire la femeile care au un stil de viață vegan.

Ne mai despart doar câteva săptămâni de Sărbătorile Pascale, catolicii sărbătorind Nașterea lui Iisus chiar pe data de 31 martie, când este prima zi de Paște. Astfel, extrem de multe gospodine sunt în perioada aceasta în căutarea celor mai potrivite și delicioase rețete, perfecte de pus pe masă celor dragi cu această ocazie. Cu toate acestea, o anumită categorie de persoane resping ideea de bucate tradiționale și se axează pe fel de fel de gustări vegane, întrucât nu consumă carne sau alte tipuri de produse obținute de la animale. Dana Budeanu a făcut un comentariu ironic pe marginea acestui subiect, adresându-le și o întrebare celor care nu consumă miel și drob de Paște.

„Vine Paștele acum, se pregătesc astea, au o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați? Din ce faceți miel vegan? Știi ce se întâmplă „zici că e carne, plant based”. Ok, din ce este? Din plastic pisat sau din ce este? Cum arată? Din ce e făcut? Ce înseamnă cretinismul ăsta? Din ce faci drob? „Dar nu trebuie să mănâncă neapărat drob”, dar voi ce mâncați, nebunelor, de Paște? Soia? Tofu cu avocado?”, a spus Dana Budeanu, vizibil ironică, într-un videoclip.

Citește și: Pepe rupe tăcerea cu privire la custodia fetelor. Abia acum s-a aflat că cei doi copii nu locuiec cu Raluca Pastramă: „Eu am grijă de ele”

Lidia Fecioru este și ea împotriva stilului de viață vegan

Nici Lidia Fecioru nu este de acord cu acest stil de viață, dar nici chiar cu postul. Specialista consideră că avem nevoie de carne ca de aer, slănina fiind, spre exemplu, un aliment de aur pentru organism.

”E alegerea fiecăruia. E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu că ai mâncat. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât, cât ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. A numărat cineva cratițele de borș? Nu. Dar bucățile de ceafă? În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele.”, a declarat Lidia Fecioru bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola.

VEZI și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

„Nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend”

Mai mult, totul este pentru a respecta trendul actual, este de părere Lidia Fecioru, care spune că tinerii sunt extrem de afectați din ce în ce mai tare de acest stil de viață. Astfel, specialista îndeamnă oamenii să-și creeze propriul stil de viață, să nu mai țină cont de „turmă” și să nu uite niciodată de proteina animală.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne mai spune Lidia Fecioru. 

VEZI și: „Hai, mamaie, că te caută moartea”. Daniel Buzdugan, șocat de atitudinea unui tânăr. Conversația pe care a auzit-o în autobuz

Urmărește întreaga emisiune cu Lidia Fecioru:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel