Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște. Ce mesaj a transmis vedeta: "Numai amețitele..."

Data publicării:
Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu a transmis un mesaj dur pentru femeile care nu gătesc de Paște. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Recent, vedeta a dat de pământ cu femeile care preferă să stea departe bucătărie, mai ales în perioda Sărbătorilor Pascale. 

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște

Dana Budeanu a ținut să le felicite pe femeile care gotesc preparaele tradiționale pentru masa de Paști. 

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!', a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a Danei Budeanu.

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună.

„Nu, că ea și-a dorit mult de tot'. Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște„, spunea Dana Budeanu.

Războiul dintre Gina Pistol și Dana Budeanu. Abia acum s-a aflat: „Eram la început cu Smiley”

Dana Budeanu le-a criticat și pe cele care devin gospodine peste noapte

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu le-a criticat pe influencerițele care devin gospodine peste noapte. Vedeta susține că o bucătăreasă adevărată face tot felul de preparate, inspirate chiar din cartea de bucate a Sandei Marin. 

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz?

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei. Apropo, nu mai fierbe pastele 18 minute. Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor', a declarat Dana Budeanu, citată de playtech.ro.

Citește și: Dana Budeanu, gafă mare. Mircea Badea: Eu am această boală. Mulți au râs și apoi se tăvăleau în chinuri

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu. Ce crede blondina despre creatoarea de modă: „Mi se pare femeia...”

„Biserica nu este un loc în care să ne etalăm hainele”. Cu ce ne îmbrăcăm de Paște în funcție de locul în care mergem. Designerul vestimentar Iselin Dimitri, sfaturi practice

Gabriela Prisăcariu, pe punctul de a se despărți de Dani Oțil: „Nu știu dacă este ok să zic asta. Noi nu am mai fi fost astăzi împreună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel