Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu. Ce crede blondina despre creatoarea de modă: „Mi se pare femeia...”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Dana Budeanu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Dana Budeanu, instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu a făcut declarații neașteptate la adresa Danei Budeanu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este o persoană extrem de sinceră. Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc. Vedeta a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, blondina ales-o pe Dana Budeanu.

Totodată, Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea sinceră despre creatoarea de modă.

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu

Blondina susține că Dana Budeanu este o femeie foarte frumoasă, deșteaptă și puternică. Totodată, Bianca Drăgușanu a recunoscut că se regăsește în tot ceea ce spune creatoarea de modă. 

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu', a declarat Bianca în emisiune.

Ce spunea Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu 

De-a lungul timpului, Dana Budeanu i-a luat apărarea Biancăi Drăgușanu, mai ales când blondina primea critici pe bandă rulantă legate de fostele sale relații. 

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut', a spus Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii online realizată de George Tănase, unde a făcut mai multe dezvăluiri picante și a ales să spună lucrurilor pe nume, după cum vedeta și-a obișnuit deja fanii, până acum. Una dintre întrebările pe care frumoasa blondină le-a primit de la moderatorul emisiunii a fost să spună dacă s-a bătut vreodată cu altă persoană de sex feminin. Deși pentru o clipă vedeta a ezitat să răspundă la întrebare, în final, aceasta a recunoscut faptul că a fost implicată recent în astfel de contexte.

„M-am mai ciufulit și eu, îmi place să mă ciufulesc. Zilele trecute am avut o conversație cu o situație și o anumită domnișoară spunea despre mine că ea nu știe dacă ar face față cu mine față în față, că am prea multe operații și mi-e frică să mă lovesc. Eu nu mă dau înapoi, veniți la mine.”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

„Îmi plac femeile înalte”

Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea și despre importanța înălțimii unei femei și despre farmecul pe care îl capătă, dacă nu este prea scundă.

„Dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic. Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am o problemă cu femeile scunde. Fiind mică de înălțime, ai mai multe avantaje, fiind înaltă ai mai multe dezavantaje, dar mi se pare că o femeie cu adevărat frumoasă trebuie să fie înaltă. Miss Univers are 1,8 metri.”, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel