Dan Negru, teoria „mielului care a murit de frică”: Mielul e oricare dintre noi

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru spune că mama sa este speriată de șririle negative pe care le vede la televizor și că încearcă, în zadar, să o liniștească. 

Evenimentele recente a speriat majoritatea populației. Pandemia, războiul din țara vecină, scumpirile, sunt printre titlurile care apar zilnic la televizor, crescând nivelul de stres al românilor. 

Dan Negru spune că mama sa îl sună deseori speriată de ceea ce vede la televizor și că el nu reușește să o liniștească. Pentru a exemplifica influența pe care o are frica asupra psihicului, el a amintit o pildă, care descria perfect modul în care gândurile negre pot să te saboteze.

„Mama se uită la știri și apoi mă sună speriată. Orice i-aș spune, îi crede mai degrabă pe cei care o sperie decat pe cei ce o linistesc. 
Acu' vreo 1000 de ani, Avicena, un învățat al acelor vremuri a pus intr-o cușcă un miel și intr-o cușcă alăturată un lup.
După 7 zile mielul a murit sub teroarea fricii că va fi mâncat de lup. 
Mielul e oricare dintre noi...
Lupul ???”, a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: Dan Negru a publicat ultima conversație pe care a avut-o cu Alexandru Arșinel: „Am vorbit despre "golăneala" din televiziuni”

 

Pasiunea neștiută a lui Dan Negru

 

Dan Negru este, fără doar și poate, una dintre cele mai vechi prezențe de pe micile ecrane. Totuși, puțini oameni știu care sunt activitățile pe care celebrul prezentator obișnuiește să le facă atunci când se retrage din lumina reflectoarelor. Acesta este destul de pasionat de agricultură, ba chiar are și o producție spectaculoasă de roșii, pe care le îngrijește cu mare grijă. 

„Am o grădină cu legume, mă pasionează. Sunt un foarte bun cultivator de roșii, trebuie să știi cum să le uzi. Nu mă pricep foarte tare la agricultură, tata era bun aici.”,a declarat Dan Negru în interviul exclusiv acordat canalului WOWnews.

Când vine vorba despre gătit totuși, Dan Negru mărturisește că acesta nu face parte dintre preocupările sale, chiar dacă acum este ”la modă”.

„La noi în familie gătește soția mea, nu mă pricep la bucătărie, chiar dacă e moda asta acum ca toți băieții să fie chefi, dar nu mă pricep, n-am treabă. Nu mă bag. Știu să fac doar ceai și ouă. Decât să-mi fac, mai bine nu mănânc. Vin dintr-o generație în care eu dacă i-aș fi spus lui tata că vreau să fui bucătar, n-ar fi fost fericit. Nu mi-ar fi plăcut să fiu bucătar. Nu e o meserie ușoară. În schimb, sunt mare mâncător, mănânc și noaptea la 2,3. Nu țin dietă, dar săptămânal joc baschet, fac asta de la 10 ani. Dar cred că am un metabolism bun. Nu beau sucuri acidulate, dar mănânc mult, cantități mari. Finul meu Răzvan Popescu mănâncă foarte puțin și se îngrașă mult.”, a continuat prezentatorul TV. 

VEZI ȘI: Lecția primită de Dan Negru de la Stela Popescu: „M-a luminat. Am învățat târziu că...”. Prezentatorul TV, confesiuni sincere

 

De ce soția lui Dan Negru nu apare la televizor

Chiar dacă el este foarte cunoscut publicului larg, puțini sunt cei care îi cunosc soția. Dan Negru explică astfel faptul că meseria ei este una care nu are nicio legătură cu televiziunea, drept urmare aceasta nu are niciun motiv pentru care să apară în spațiul public.

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic <<Mă deranjează paparazzi!>> Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios.”, a mai spus acesta.

 

VEZI ȘI: Dan Negru, motivul pentru care nu a mers la podcastul lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală: „L-am refuzat. Frauda, abuzul, păcatul sunt...”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel