Dan Negru a publicat ultima conversație pe care a avut-o cu Alexandru Arșinel: „Am vorbit despre "golăneala" din televiziuni”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru și Alexandru Arșinel, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Alexandru Arșinel, captură TV

Dan Negru a făcut publică o secvență telefonică pe care a purtat-o cu Alexandru Arșinel recent.

Dan Negru a avut o relație foarte specială cu Alexandru Arșinel, iar amintirile îl copleșesc de la o zi, la alta. Prezentatorul Tv a fost și printre primele persoane publice care au reacționat, când s-a aflat această veste tragică. Acum, vedeta a dezvăluit care a fost și ultima conversație telefonică pe care a purtat-o cu îndrăgitul Mestru. Cei doi își propuneau să se revadă, pentru a vorbi despre un subiect foarte actual ce are astăzi loc în televiziunea românească.

„Într-unul din ultimele mele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre "golăneala" din televiziuni..Showurile de tip varietăți cu actori și cântăreți sunt pe toate tv din lume. Noi nu le mai avem. Există concursuri, talent showuri, game, reality și în ele își fac loc si actorii, cântăreții... Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine: "Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan". Asta a făcut televiziunea cu multi artiști-legendă: i-a ignorat în viață și apoi i-a plâns la parastas... Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea "luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă..", a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Convorbirea dintre cei doi avea peste cinci munte, iar Dan Negru a ales să publice o parte din ea.

„M-am gândit că numai cu tine pot să o fac.”, i-a spus atunci regretatul actor lui Dan Negru.

„Aștept să vă întoarceți și să rezolvăm golăneala asta, vin la dumneavoastră la Teatru, în birou.”, îi promisese prezentatorul.

Vasile Muraru, discurs emoționant la priveghiul lui Alexandru Arșinel: „Am lăsat totul deoparte și ne-am adunat în jurul său”

 

Dan Negru, mesaj dureros după moartea lui Alexandru Arșinel

Extrem de multe vedete au fost șocate să afle că marele actor s-a stins din viață. Chiar dacă acesta avea mai multe probleme de sănătate, toată lumea spera că se va face bine și că va reveni pe scenă, într-o zi. Dan Negru se numără printre primele persoane publice care și-au exprimat regretul cu privire la această pierdere cumplită. 

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat"contractul" pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America: „Puteai să iei și mii de dolari”. Un coleg de breaslă rupe tăcerea

Alexandru Arșinel este condus astăzi pe ultimul drum

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie, la spitalul Universitar din Capitală, acolo unde a stat la terapie intensivă pentru mai bine de o săptămână. Cei care l-au urmărit pe Maestru în cei peste 50 de ani de activitate, dar și cei care l-au cunoscut pe acesta, i-au putut aduce un ultim omagiu actorului la Teatrul Constantin Tănase, instituție pe care acesta a condus-o ani buni de zile. Astăzi, 2 octombrie, Alexandru Arșinel este condus pe ultimul drum, fiind înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde se află deja și alte nume importante din România. Potrivit Fanatik, îndrăgitul actor va fi îngropat cu pălăria, butonii și costumul favorit, după cum chiar el a cerut, înainte să se stingă din viață. Mai mult, se pare că acesta nu are mormântul pe Aleea Actorilor, ci pe Aleea Scriitorilor, loc de veci pe care chiar el însuși l-a cumpărat, în urmă cu mai mulți ani. Lângă monumentul său funerar este gravat și numele soției sale, Marilena, care va fi așezată lângă actor, atunci când va veni timpul.

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de decesGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel