Dan Negru, motivul pentru care nu a mers la podcastul lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală: „L-am refuzat. Frauda, abuzul, păcatul sunt...”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru și Visarion Alexa, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Visarion Alexa, facebook/ colaj foto

Dan Negru a dezvăluit motivul pentru care nu a mers la podcastul lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală.

Preotul Visarion Alexa a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la spovedanie și pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Ulterior, acesta a recunoscut toate acuzațiiile de agresiune sexuală în fața Arhiepiscopiei Bucureștilor.

„Acesta a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat și în stenogramele devenite publice. Refuzând să ofere însă detalii amănunțite și invocând faptul că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații', a transmis Arhiepiscopia.

De ce nu a mers Dan Negru la podcastul lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală

Dan Negru a explicat motivul pentru care nu a mers în podcastul preotului Visarion Alexa. Prezentatorul TV a povestit că a fost invitat, însă a refuzat din cauza faptului că nu-i place să meargă la astfel de emisiuni. 

„Nu-l cunosc pe Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit.

Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia în parte. Sunt pe CNP-ul din buletin. Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm. Politicenii sunt hoți și doctorii șpăgari. Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și cântărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinard că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu’ lui Claudiu Răducanu.

Nimeni nu generalizează mai bine ca noi. Poate greșesc și bisericile când pun în cârca oamenilor lor mai mult decât pot ei duce.

Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe nu e patriarhul Daniel și nici în fruntea catolicilor nu e Papa de la Roma. E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat.  E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu!

„Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă'- Iisus-', a scris Dan Negru pe pagina lui personală de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel