Lecția primită de Dan Negru de la Stela Popescu: „M-a luminat. Am învățat târziu că...”. Prezentatorul TV, confesiuni sincere

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a făcut o dezvăluire inedită despre Stela Popecu.

Dan Negru este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, fiind la zi cu toate subiectele noi apărute fie la noi în țară, fie peste hotare. De data aceasta însă, prezentatorul de televiziune le-a făcut fanilor o confesiune mai personală, o conversație ce a avut loc între el și regretata actriță Stela Popescu. Totul are legătură cu show-ul „Te pui cu blondele”, Dan Negru fiind la cârma acestei emisiuni de pe Antena 1 timp de sezoane bune. Artista nu doar că i-a deschis ochii asupra conceptului care se află în spatele acesteia, dar l-a convins să renunțe definitiv la ea. 

„Blonda Giorgia a câștigat alegerile în Italia. Nu există prejudecata "blondelor" în presa italiană oricât tămbălău ar fi acolo în orele astea, de după alegeri. Am refuzat să mai fac "Te pui cu Blondele" când Stela Popescu mi-a spus că nu poți să evoluezi dacă-i umilești pe alții. Acu ' vreo doi ani când mi s-a propus să reiau emisiunea mi-am amintit de vorba ei: "Doar prejudecata că blondele sunt proaste e o umilință, dragă Dan". Când am re-construit formatul nici prin cap nu mi-a trecut că umilesc o categorie de oameni. Stela m-a luminat. Oamenii buni aprind lumini, oamenii răi aprind incendii. "Blonda de la Cotroceni" e încă breaking news la noi. Dacă "vergeturile" domnului Buhnici au fost sancționate în online de publicitari atunci aceiași publicitari trebuie să judece cu aceeași măsură și televiziunea. E măsura civilizației! La noi umilința e legalizată. "Săracule!", "blondo", "țăranule" sunt umilințe spuse zilnic. Am învățat târziu că poți sa strălucești și fără sa stingi lumina altuia!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Negru o desființează pe Bia Khalifa: „Are 8 clase primare. L-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade”

Dan Negru a reacționat, după scandalul în care a fost implicat părintele Visarion Alexa

Preotul Visarion Alexa și-a recunoscut în urmă cu câteva zile acuzațiile care i se aduc, cu privire la hărțuirea sexuală. Dan Negru a comentat această situație, dar, mai mult, acesta a adus în discuție și faptul că a fost invitat să ia parte din cadrul podcastului părintelui, însă nu a acceptat invitația. În părerea expusă de prezentator pe rețelele de socializare intră, de asemenea, și Biserica Română.

„Nu-l cunosc pe Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit. Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia în parte. Sunt pe CNP-ul din buletin. Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm. Politiceni sunt hoți și doctorii șpăgari. Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și cântărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinard că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu' lui Claudiu Răducanu. Nimeni nu generalizează mai bine ca noi. Poate greșesc și bisericile când pun în cârca oamenilor lor mai mult decât pot ei duce. Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe nu e patriarhul Daniel și nici în fruntea catolicilor nu e Papa de la Roma. E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat. E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu ! "Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă"- Iisus-.”, se arată în altă postare făcută de prezentatorul TV.

Teo Trandafir, părere sinceră despre Dan Negru. Ce i-a spus vedeta colegului său, fără vreo reținere: „Tu niciodată nu poți să faci format”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel