Dan Negru, șocat de prețurile de la Castelul Peleș: „Dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, măcar gardul repară-l”

Data actualizării: | Data publicării:

Dan Negru a avut o reacție acidă cu privire la prețurile de la Castelul Peleș

Dan Negru încearcă cât mai des să promoveze zonele frumoase pe care România le deține și peisajele de vis pe care trebuie neapărat să le vadă toți românii, înainte de a călători peste hotare. Totuși, de data aceasta, celebrul prezentator TV nu s-a putut abține de la a face o comparație între punctele turistice de la noi din țară și cele din străinătate. Ajuns la Sinaia, la Castelul Peleș, acesta a fost șocat să audă care este prețul unui bilet de intrare.

Imediat, Dan Negru a făcut o paralelă între castelul nostru și Versailles, acolo unde își doresc oameni din jurul lumii să ajungă. Totuși, spre deosebire de Peleș, cel de-al doilea are un preț mai mic.

„Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei, dacă ești adult și 37 de lei, dacă ești copil. Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței, de lângă Paris, plătești mai puțin, 21 de euro, adică vreo 104 lei. E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleșul, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta, despre istoria regilor României învățăm doar noi.”, a spus Dan Negru pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Kate Middleton. Cât de avansat ar fi, de fapt, cancerul și ce l-ar fi declanșat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru, dezamăgit de ce a găsit la Peleș

Dan Negru nu a fost dezamăgit doar de prețul uriaș care se încasează pe biletele de la intrare, dar a privit cu tristețe și către gardul care întâmpină turiștii pe aleea care duce către locație. Astfel, celebrul prezentator este de părere că sumele uriașe încasate pe bilete ar trebui să se justifice într-un fel, iar toate reparațiile să fie remediate.

„Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l. Uite, acesta e gardul de pe drumul principal, care duce spre Peleș. Vă mai dau un preț, dacă vrei să vezi castelul Sant Angelo din Roma plătești 17 euro, aici, al Peleș, prețul e dublu, 30 de euro. Despre istoria Imperiului Roman și despre împărații Imperiului Roman învață toți copiii planetei la școală, despre regii României doar ai noștri. Dar aici, la Peleș, trebuie să ai grijă de copiii tăi, dacă nu îi ții de mână, i-ai pierdut în prăpastie. Liniștit un copil se poate prăbuși în acea prăpastie.”, a continuat el.

Citește și: Mircea Badea a explodat la adresa lui Dan Negru: Încetați cu asta! Nu am cum să fiu coleg cu el. Ne despart niște biblioteci și circumvoluțiuni!

„O spun cu amărăciune

În final, prezentatrul spune că nu e deloc fericit cu ruina pe care a găsit-o la Peleș, întrucât a cunoscut în persoană Familia Regală și știe cum arătau lucrurile pe vremuri, când erau atent întreținute.

„O spun cu amărăciune, l-am cunoscut pe Majestatea Sa, Regele Mihai, am cunoscut-o pe Regina Ana, dar după ei, regalitatea a dat-o în gard.”, a mai spus el.

Citește și: Dan Negru, uimit de prețul urzicilor din piață. Prezentatorul TV a răbufnit: ”E o afacere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel