Mircea Badea a explodat la adresa lui Dan Negru: Încetați cu asta! Nu am cum să fiu coleg cu el. Ne despart niște biblioteci și circumvoluțiuni!

Data publicării:
Sursa foto: Mircea Badea, captură YouTube/ În gura Presei
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Badea, captură YouTube/ În gura Presei

În cadrul emisiunii „În Gura presei" de pe Antena3 CNN, Mircea Badea a comentat un articol publicat de Cancan. 

Este vorba despre un articol în care se vorbește despre motivul pentru care acesta l-ar fi criticat pe Dan Negru. În acel articol, autorul i-a numit pe cei doi „colegi de trust", fapt care l-a deranjat pe Mircea Badea. 

„Începem cu scandal, nenorociri, Cancan, vai de mine! Atenție! Nenorocire plus îngrozitor! Citesc în reputatul ziar Cancan.ro, preluat de multe reputate publicații interne, că internaționale nu. ", este modul în care Mircea Badea și-a început emisiunea. 

 

„Am stârnit un iureș"

 

Mircea Badea spune că articolul este o mare minciună. 

„Deci, de ce vorbesc eu despre acest articol... La câte minciuni a spus Cancan despre mine, de-a lungul timpului, una în plus, mă doare-n cot! O să vedeți imediat care e minciuna, o prostie absolută, o invenție totală. E un băiețel acolo la Cancan are are un complex, are o obsesie, treaba lui.

Ideea e în felul următor, deci la câte mizerii, minciuni, prostii, invenții, fake-news, a scris Cancan despre mine, nu m-ar fi deranjat, dar ceea ce m-a deranjat este asta: „Fostul lui coleg de trust, Dan Negru.”

Eu cu Dan Negru nu am fost coleg niciodată și nici nu am cum să fiu. Atenție! Cu cei mai mulți de la trust eu nu sunt coleg și nu o să fiu niciodată, din motive pe care vi le voi împărtăși imediat.

„Fostul tău coleg”, absolut nu, „actualul tău coleg”, absolut nu!

Eu am colegi, să zic 10, mă refer dintre cetățenii care apar pe post, nu vorbesc despre cetățeni care nu apar pe post. Dintre cei care apar public, 10 e un număr mare.

Am stârnit un iureș. Auzi, „regele audiențelor", ăsta e Dan Negru.”, a spus Mircea Badea. 

 

„Nu am cum să fiu coleg cu Dan Negru. Ne despart niște biblioteci și circumvoluțiuni!"

„Cine dracu îl urmărește pe Dan Negru pe Facebook? E la Kanal D? Dă din mâini și pe acolo?

Am spus că prezentatorul de la Kanal D nu e deloc cult. Nu e. Deloc. Deci teza lui Cancan este că pentru că a scris ăla nu știu ce pe Facebook referitor la nu știu ce bucătari, atunci eu am fost pus să-l atac pe regele audiențelor.

Asta cu colegul... Eu nu am cum să fiu coleg cu Dan Negru niciodată că ne despart niște biblioteci și circumvoluțiuni. E mai mult decât evident, pentru mine, cel puțin. Dar nu numai asta.", a spus Mircea Badea. 

 

Mircea Badea a explicat de ce nu îl va considera niciodată coleg pe Dan Negru. 

„De ce nu pot să fiu coleg cu Dan Negru și alții ca el. Că nu și-au riscat fundul în viața lor. Nu s-au dus la nicio bătălie niciodată. Nu te-am văzut, n-ai fost acolo. Eu țin minte cu cine am fost la bătăliile pe care le-am câștigat și mai ales la alea pe care le-am pierdut. Bă, nu te-am văzut, nici pe tine, nici pe alții!

În timp ce Gâdea dădea cu subsemnatul la DNA și noi eram pe acolo, ne gândeam dacă iese sau nu iese, ăștia prezentau evenimente, nunți, botezuri, cumetrii sau făceau combinații, adică își păzeau fundul. Combinații foarte bune, financiar, pentru ei, foarte lucrative combinațiile. Dar nu i-am văzut nicăieri.

Nu i-am văzut nici la plimbarea contra statului când se înconjurase palatul Cotroceni. Nu i-am văzut în foarte multe momente crâncene. Când ne-au scos aia din sediu și am lucrat de pe pajiște, când au intrat peste noi, când am citit interceptări. Multe, multe, atât de multe situații crâncene, periculoase, pentru om.

Nu i-am văzut, deci eu nu am cum să fiu coleg cu ăia. Ei să-și numere liniștiți banii. Au foarte mulți. Foarte bine! S-au ocupat cu asta, de fapt, numai cum asta. De aia nu am cum să fiu coleg cu ăștia. M-am ocupat cu alte lucruri.

Am puțini colegi, foarte puțini colegi. Faptul că împărțim o siglă sau avem contractele de drepturi de autor vârâte la aceeași entitatea comercială, nu mă face deloc coleg cu ei.", a spus Mircea Badea. 

 

„Lasă-ne cu Iorga, lasă-ne cu Sadoveanu..."

„Deci, cine și-a riscat fundul, cine a crezut în ceva și a ieșit la interval asumându-și absolut tot, e coleg cu mine. De aia sunt puțini. Mulți am fost, puțini am rămas! Fiecare își face propriile alegeri, dar eu coleg cu ei nu am fost, nu sunt și nu voi fi.

Când faci emisiuni cu toți maneliștii din România, n-ai ratat unul, i-ai luat pe toți de mai multe ori și ai dat din mâini cu ei, când ai făcut emisiuni cu toate duduile de consumație din oraș, de mai multe ori, lasă-ne cu Iorga, nu mai cita din Iorga, lasă-ne cu Sadoveanu, lasă-ne, în general, cam cu orice! Lasă vrăjeala! 

Deci rămâne așa cum am stabilit: deloc cult!", a spus Mircea Badea la emisiunea „În Gura presei" de pe Antena3 CNN. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel