Carmen Harra, previziuni dure pentru Kate Middleton. Cât de avansat ar fi, de fapt, cancerul și ce l-ar fi declanșat

Data publicării:
Carmen Harra, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni, după ce Kate a anunțat faptul că are cancer.

Vestea că Prințesa Kate are cancer a uimit o lume întreagă, care nu se aștepta la acest diagnostic dur. Cu toate acestea, Carmen Harra spune că s-a împlinit întocmai premoniția pe care a făcut-o în urmă cu 12 ani de zile, pe vremea când dezvăluia faptul că între ea și William va fi o ruptură, provocată de o altă femeie, lucru care, din perspectiva sa, a declanșat și boala. Mai mult, chiar dacă Casa Regală nu a dezvăluit despre ce formă e vorba, unde e localizat cancerul sau în ce stadiu se află, celebra clarvăzătoare nu are deloc vești bune din acest punct de vedere. 

„Ea are o relație karmică, oamenii când se căsătoresc nu-și dau seama că există anumite legături. Între Kate și William există o legătură, ceea ce înseamnă că ei trebuie să aibă o căsătorie. Cancerul ei, după părerea mea e destul de agresiv, însă lumea modernă are destul de multe tehnici. Tehnologia ne dă soluții să găsim tratamente, deci eu sper să se facă bine.”, a declarat Carmem Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: De ce apare Kate Middleton mereu cu degetele bandajate. Problemele de sănătate cu care s-ar mai confrunta prințesa de Wales

Ce i-ar fi declanșat cancerul lui Kate

Extrem de multe persoane se confruntă cu această boală grea în urma unei supărări, susține Carmen Harra, care spune că acest lucru poate fi valabil și în cazul lui Kate. În presa străină se vorbește despre o posibilă infidelitate a prințului William, de unde ar fi venit și supărarea mare a lui Kate, care, s-ar fi ales în final cu acest diagnostic greu de gestionat, după cum spune clarvăzătoarea.

„Problema ei vine din supărare, ea s-a supărat foarte tare pe ce s-a întâmplat cu William și a declanșat această boală, imediat după ce s-a aflat. Boala e consecința unei traume. Eu am văzut multe cazuri în care femei s-au îmbolnăvit astfel de cancer. Noi punem energie pozitivă ca ea să treacă peste asta. Este ruptura care s-a produs între ei doi, o ruptură de suflet, trădarea este foarte grea de vindecat.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Dacă până și prințesa Kate are cancer, cum ne putem noi, oamenii simpli, să ne apărăm? Răspunsul marelui profesor Irinel Popescu

Cum a anunțat Kate că are cancer

Kate Middleton a suferit în luna ianuarie a acestui an o intervenție abdominală și se pare că acela a fost și momentul în care aceasta a aflat de diagnosticul crunt. Familia Regală a păstrat liniștea o vreme, întrucât soția lui Prințului William mărturisește că vestea a fost ca un șoc pentru toată lumea, motiv pentru care a fost nevoită să se adune și să le explice copiilor, în primul rând.

„Operația a fost un succes. Cu toate acestea, analizele după operație au descoperit că am cancer. Echipa mea medicală mi-a recomandat, prin urmare, să fac chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acestui tratament. Diagnosticul a fost, firește, un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa  și gestiona acest lucru în familie, de dragul familiei noastre tinere. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală, dar cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm copiilor și să-i asigurăm că totul va fi bine.”, a fost o parte din mesajul transmis de Kate Middleton.

Citește și: Prima reacție a Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Ce a transmis suveranul britanic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel