Dan Negru, reguli stricte pentru copiii săi. Ce nu au voie să facă: „Am refuzat”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a vorbit despre educația pe care le-o oferă copiilor săi.

Dan Negru are o familie superbă, o soție și doi copii minunați, cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Totuși, cu toate acestea, de cele mai multe roi, prezentatorul TV este destul de rezervat în a face publice prea multe detalii din viața privată. Într-un interviu recent, vedeta de la Kanal D a vorbit despre educația pe care își dorește să le-o insufle celor mici, dar și despre planurile de viitor pe care le-a creionat pentru aceștia. Dan Negru nu-și dorește neapărat ca copiii săi să studieze în străinătate, după modelul la care recurg mai multe vedete de la noi din țară, însă soția sa ia în considerare această variantă.

„Soția mea mai cochetează în discuții cu posibilitatea asta, dar decizia va fi a lor. Eu nu cred că străinătatea îți poate aduce liniștea deplină, poate doar pe cea financiară, dar nu banii sunt întotdeauna răspunsul în viață. Asta îi învățăm pe copii. Dar hotărârea va fi a lor.”, a declarat Dan Negru potrivit viva.

Mai mult, acesta a dezvăluit și cum reușește să-și țină copiii departe de toate lucrurile rele care se întâmplă în societatea de astăzi, astfel încât cei mici să nu aibă stări de anxietate.

„Frica e în jurul nostru oriunde. La TV, în online, în manuale de utilizare a obiectelor, peste tot. Nu poți să-i ții departe de frică, e modul de a trăi al oamenilor. Frica nu e de acum și nu va dispărea curând. Dar poți să-ți înveți copiii să o controleze, să o minimalizeze. Frica e opusul libertății. Eu am învățat să fiu liber și chiar discuția noastră e cea mai bună dovadă.”, a continuat acesta.

Dan Negru, teoria „mielului care a murit de frică”: Mielul e oricare dintre noi

 

„E tot ce îmi doresc de la ei”

Chiar dacă el este un om de succes, având o carieră extrem de bine pusă la punct, prezentatorul spune că nu-și dorește același lucru și pentru copiii săi. Există însă un principiu care nu trebuie să lipsească de la aceștia.

„Oameni buni. E tot ce îmi doresc de la ei. Bunătatea e cea pe care ți-o amintești la un om. Nu performanțele, nu reușitele. Astea vor fi uitate toate. Dar ții mereu minte bunătatea sau răutatea unui om. Ții mereu minte cum te-a făcut el să te simți. Dacă vor fi oameni blânzi și buni, mi-am făcut treaba.”, a mai spus Dan Negru. 

Dan Negru a publicat ultima conversație pe care a avut-o cu Alexandru Arșinel: „Am vorbit despre "golăneala" din televiziuni”

 

Motivul pentru care Dan Negru nu își dorește să-și afișeze familia

Foarte mulți oameni s-au întrebat de-a lungul timpului care este motivul pentru care Dan Negru își ține familia departe de luminile reflectoarelor, în contextul în care el este foarte celebru. Acesta spune clar că celebritatea nu este neapărat o calitate și nu face parte din educația celor mici.

„Nu suntem genul de familie care să postăm poze cu copiii, să-i ducem la TV sau prin reviste. Am refuzat să ne arătăm mereu în poze și ziare. Pozele le ținem pentru noi. Am simțit noi că e mai bine așa. Poți să fii discret dacă vrei asta. Eu o consider și pe asta o calitate.

Nu ne-am construit relația pe celebritatea lui tati. Nu au fost în platourile mele de TV decât de vreo două ori. Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori. Câteodată vin la mine acasă diferiți colegi care apar deseori la TV, dar copiii mei n-au reacții de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc în familie.”, a mai spus el. 

Lecția primită de Dan Negru de la Stela Popescu: „M-a luminat. Am învățat târziu că...”. Prezentatorul TV, confesiuni sincere



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel