Dan Negru le „plânge” pe divele din TV: „Răduleasca sau Marin sunt „babe”. Esca e singura. Discriminare de vârstă”

Data publicării:
Dan Negru, captură video YouTube/ Mihaela Radulescu, Andreea Marin/ foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, captură video YouTube/ Mihaela Radulescu, Andreea Marin/ foto Facebook

Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra unui fenomen care are loc în televiziunile din România.

Dan Negru a primit ieri premiul pentru Personalitatea media a anului 2022 în România. Flatat de distincția primită, ”Regele audiențelor” , nu a putut să se bucure pe deplin de triumf, amintindu-și de fenomenul discriminator din țara noastră. Prezentatorul TV spune că România nu știe să își valorifice oamenii de televiziune cu experiență, și că primează „ieftineala”, televiziunile alegând angajați tineri, pe care să-i plătească puțin, și pe care să-i ruleze constant. Mai mult, acesta a nominalizat și câteva dive care au făcut furori pe sticlă, despre care spune că lumea le consideră „babe”. În opinia sa, Mihaela Rădulescu și Andreea Esca ar mai avea multe de spus în televiziune.

 

„Asta cu Personalitatea anului, acum vorbesc serios, România e lovită de discriminare de vârstă, crede-mă. În lumea civilizată a televiziunii, oamenii de peste 50 de ani n-au o problemă în a face televiziune. La noi o au.

Larry King s-a apucat de televiziune la 50 de ani. La noi, Răduleasca sau Marin sunt „babe”! Ellen de la celebrul show american are 64 de ani. Știi vreo prezentatoare de 64 de ani din România?”, a declarat Dan Negru pentru CanCan. 

Angela Similea i-a prevestit succesul lui Dan Negru: „Ea m-a aruncat în lumea televiziunii”. Ce a spus solista, în urmă cu 30 de ani

Reporterul CanCan, Sabin Tudor, a intervenit și i-a spus prezentatorului Tv că Andreea Esca sigur v-a prinde vârsta de 64 de ani la pupitrul știrilor. 


 „E adevărat, dar gândește-te că Andreea e singura care are o relativă maturitate. Dacă aș dedica cuiva toate premiile pe care le-am primit vreodată, ar fi oamenilor trecuți de 45 de ani, pentru că nu e ușor să faci televiziune într-o țară în care televiziunea e lovită de discriminare de vârstă. N-o zice nimeni asta, eu o zic, n-am ce să pierd!”, a comentat Dan Negru.

Dan Negru, reacție acidă, după ce Simona Halep a picat testul antidoping: „Mai bine să eșuezi onorabil, decât să reușești prin fraudă”

Motivul pentru care televiziunile renunță la prezantatorii tv cu experiență


„Se întâmplă din ieftineală. E mai ușor să angajezi un copil de 19 ani, de 20 de ani, decât un matur care are experiență și pe care trebuie să îl plătești cu alți bani. Se întâmplă din ieftineală, din costuri.

Și da, se poate întâmpla și din tradiție. România a ratat «Golden Age»-ul televiziunii mondiale, a fost în anii ’80, atunci aveam două ore de emisie. Noi am avut televiziune câțiva ani, după ’95-’98!”

 

Dan Negru, reguli stricte pentru copiii săi. Ce nu au voie să facă: „Am refuzat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel