Angela Similea i-a prevestit succesul lui Dan Negru: „Ea m-a aruncat în lumea televiziunii”. Ce a spus solista, în urmă cu 30 de ani

Data publicării:
Dan Negru și Angela Similea, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Dan Negru și Angela Similea, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola

Dan Negru a dezvăluit o conversație purtată cu Angela Similea, la începutul carierei sale. 

Dan Negru reprezintă astăzi un nume mare în domeniul televiziunii, meserie în care activează de aproximativ 30 de ani. Dacă în zilele noastre, vedeta de la Kanal D este un exemplu de urmat pentru toată lumea, pe vremuri, când încă nu se bucura de această notorietate, prezentatorul TV primea sfaturi și își găsea inspirația de la alte persoane consacrate în acele timpuri. Așadar, Dan Negru a dezvăluit recent conversația pe care a purtat-o cu Angela Similea, în urmă cu 30 de ani. Marea artistă i-a prezis încă de pe atunci un viitor strălucit lui Dan Negru, văzând potențialul și determinarea care îl caracterizau atunci pe acesta, calități care l-au însoțit pe tot parcursul carierei.

„Când am avut prima mea emisiune de televiziune, invitata mea a fost Angela Similea. Doamna Similea, într-o pauză, mi-a luat mâna, poate să confirme acum, se întâmpla acum vreo 30 de ani, show-ul era produs de domnul Dodo Munteanu și de Titus Munteanu, două somități ale televiziunii, și mi-a luat mâna atunci și mi-a spus: “Dan, o să fii un mare prezentator!”După ani de zile, am făcut un show din nou cu doamna Angelea Similea, se numea “Genialii” produs de domnul Lazarov, într-o pauză mi-a luat mâna și mi-a zis: “Ții minte ce ți-am spus demult, la TVR?” N-am spus niciodată asta, dar uite, îi port recunoștință doamnei Similea, ea m-a aruncat în lumea televiziunii. A avut mână bună doamna Similea!”, a declarat Dan Negru, potrivit impact.ro

VEZI și: Dan Negru, reacție acidă, după ce Simona Halep a picat testul antidoping: „Mai bine să eșuezi onorabil, decât să reușești prin fraudă”

 

Dan Negru se pregătește să lanseze o carte

Televiziunea nu este însă singurul domeniu care îi ocupă timpul lui Dan Negru. Celebrul prezentator TV se pregătește să lanseze o carte cu părintele Nicula, despre care nu a vrut însă să ofere prea multe detalii momentan.

„Da, apare săptămâna viitoare o carte, pe care o scriu cu un prieten foarte bun, părintele Constantin Necula, care e un om extrem de smart, e unul dintre intelectualii fini ai țării. Este a doua carte, săptămâna viitoare probabil o să apară fizic și ea. Nu pot să vă dau detalii, pentru că o să mă distrugă părintele, mai bine să așteptăm să apară, este o strategie de marketing.”, a mai dezvăluit acesta, potrivit sursei citate.

Cum arăta Andra la începutul carierei. Dan Negru a scos de la arhivă o fotografie rară cu artista / FOTO

 

Ce spune prezentatorul TV despre credință

Dan Negru este susținătorul bisericii creștine și nu s-a ascuns niciodată de la a recunoaște acest lucru. Totul are legătură cu copilăria sa, susține el, bunicii săi fiind cei care i-au înrădăcinat aceste principii, care s-au păstrat până în ziua de astăzi. Chiar dacă crede în Cel de Sus, Dan Negru recunoaște faptul că niciodată nu s-a limitat din a-și face publice opiniile, deși uneori acestea nu erau neapărat cele mai „religioase”. 

„Așa m-a crescut bunica, pe noi toți așa ne-au crescut bunicii, doar că unii nu prea mai avem curajul să o recunoaștem acum. Eu nu am ce să pierd, nu mă ascund, așa cum eram în anii ’90 sau în anii ’80 când eram adolescent, așa sunt și acum. Nu sunt habotnic, nu am o credință exagerată, doar că nu am de ce să mă ascund. Am o gură slobodă, la 50 și ceva de ani nu mai am ce să pierd. De asta și pe Facebook am o gură slobodă așa și nu am o problemă.”, a mai declarat Dan Negru. 

Dan Negru, fotografie de colecție cu Ștefan Bănică. Cum arătau în urmă cu 22 de ani / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel