Dan Negru, reacție acidă, după ce Simona Halep a picat testul antidoping: „Mai bine să eșuezi onorabil, decât să reușești prin fraudă”

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Youtube Kanal D, Instagram/ Simona Halep
Descriere foto: captură video Youtube Kanal D, Instagram/ Simona Halep

Dan Negru a vorbit despre situația actuală în care se află Simona Halep.

Dan Negru și-a obișnuit deja fanii prin a comenta toate subiectele importante ale zilei. În acest sens, scandalul cel mai recent în care a fost implicată Simona Halep nu face o excepție. Sportiva a fost depistată zilele trecute pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat, care îi poate încheia definitiv cariera. Celebrul prezentator consideră astfel că, oricare ar fi deznodământul acestei povești neașteptate, generațiile viitoare de sportivi trebuie să și-o amintească pe campioană pentru rezultatele uimitoare pe care a reușit să le obțină până în prezent, prin propria sa muncă.

„Sportul e de mulți ani ultima redută morală a românului. Oricum s-ar termina povestea Simonei Halep, antrenorii de copii din țară au un rol important de acu' înainte. Simona a fost reperul reușitei prin muncă cinstită. A fost motorul României cinstite într-o țară în care furtul e brand! A zis-o Caragiale că "în România, lingușirea și hoția sunt virtuți". Se fură fabrici, doctorate, visuri, orice. Cei care sunt prinși furând fac pușcărie câteva luni și apoi rămân cu averea. Ei sunt șmecherii, ceilalți sunt fraierii... Dacă Simona pierde vor fi mulți care vor spune că nu se poate fără să furi. Să le spunem copiilor că nu e așa! În povestea Simonei Halep, miza nu mai e Simona, ci copiii care învață că munca e singura valoare. Să-i convingem că așa e! Oricare ar fi deznodământul Simonei, să-i convingem pe copii că mai bine să eșuezi onorabil, decât să reușești prin fraudă.”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Tatăl Simonei Halep, primele declarații după ce sportiva a fost prinsă dopată: „Nu ar fi apelat la așa ceva!”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Care a fost reacția Simonei Halep, în urma acuzațiilor aduse

Simona Halep este pregătită să le demonstreze tuturor faptul că nu și-a administrat în mod intenționat acea substanță interzisă în corp. Sportiva s-a declarat a fi șocată de această veste și, spune ea, va face orice pentru a-și apăra onoarea și pentru a ieși cu capul sus din această situație. 

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. 

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, aruncă bomba. De ce boală suferă sportiva: „Nu cred că acea substanță i-ar fi făcut bine”

 

Toni Iuruc sare în apărarea fostei sale soții

Chiar dacă Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial în urmă cu câteva zile, omul de afaceri îi ține apărarea fostei sale soții, care este obsedată de „cinste”. 

„Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun «No comment». Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească.

Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva.”,a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel