Dan Negru, anunț despre Revelion. Decizia luată de prezentator: „Nu e capăt de drum” - VIDEO

Data publicării:
Dan Negru, captură video Facebook
Descriere foto: Dan Negru, captură video Facebook

Dan Negru a vorbit despre emisiunea de Revelion, pe care a prezentat-o în fiecare an, de 22 de ani încoace.

Dan Negru nu va mai prezenta Revelionul anul acesta. Anunțul oficial a fost făcut chiar de prezentatorul TV, care a realizat un video special pentru fanii săi. 

 

”Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a transmis Dan Negru.

Motivul pentru soția lui Dan Negru stă departe de lumina reflectoarelor: Ce să facă la televizor? Trebuie să-ți cunoști limita

 

Dan Negru, MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D: „Mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani” 

Dan Negru a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola, despre plecarea de la Antena 1 și despre planurile pe care le are la Kanal D. 

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după 22 de ani de colaborare. „Regele audiențelor” s-a mutat la Kanal D și promite să realizeze proiecte „nemaivăzute”.


SPECTACOLA: Cum simți schimbarea aceasta, după 22 de ani petrecuți într-un loc?

Dan Negru: Viața înseamnă schimbare! Am rămas în relații extraordinare cu toți colegii mei și toți prietenii mei din lumea televiziunii m-au încurajat în schimbări.

Dan Negru: „Mi-am dat seama ca m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani”

 

SPECTACOLA: Ce te-a făcut să iei această decizie?

Dan Negru: Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme.

 

SPECTACOLA: Care au fost reacțiile celor din jur?

Dan Negru: Cei care sunt obișnuiți cu zona de confort erau îngrijorați. Cei obișnuiți cu provocările erau incantați. Important e sa simți ca trăiești pentru ca profesia asta se face greu in zona de confort.


SPECTACOLA: Spuneai că Valeriu Lazarov vă îndemna "să țintiți luna", "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!". La rândul tău, ești acum un model pentru mulți și chiar ai și cursanți pe care îi înveți cum să-și găsească steaua lor. Care crezi că este sfatul cel mai de preț pe care i l-ai putea oferi unui tânăr care visează să-ți calce pe urme?

Dan Negru: „Cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut”

Dan Negru: Nu știu dacă în anii care vin, televiziunea va mai avea energia pe care avut-o, cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut, dar ecranele vor rămâne. Cred că va fi mult mai greu pentru că oricine are posibilitatea tehnică de a produce conținut și mai ales pt că online-ul a dat posibilitatea ca acele idei, conținutul să poată să fie văzut și altfel decât pe TV. Dar asta e în favoarea publicului. Așa că sfaturi e greu de dat într-o lume media care se mișcă de la zi la zi. Când am început eu să fac TV, YouTube încă nu apăruse. Cine știe ce va fi în anii următori…

 
SPECTACOLA: Cum s-a schimbat televiziunea în cei 30 de ani de când ești pe sticlă?

Dan Negru:  A scăzut mult consumul de televiziune și nu online-ul e de vină, ci calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții e mai bună, omul descoperă și alte modalități de distracție decat ce se vede pe TV. Restaurante, vacanțe, cinema, teatru. La toate astea se adaugă online-ul. Așa ca televizorul din sufragerie nu mai e atâta de importat ca acum 20 de ani. Cu cât bunăstarea unei țări e mai mare, cu atât consumul de TV e mai mic. Bunăstarea se vede în aparate electrocasnice: TV și frigider.

Citește aici continuarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel